Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? 16/l
Figyelt kérdés
Szóval még soha nem csókolóztam és randiztam senkivel, bár egyszer már majdnem elhívtak de végül mégsem. Pedig szerintem nem vagyok csúnya lány de nem tudom valahogy nem megy ez a fiúügy.2017. febr. 19. 13:00
1/4 anonim 

válasza:

Majd belejössz, valaki 20 évesen randizik először.
2/4 anonim 

válasza:

Ez véletlenek sora is lehet:)
Mindenki találkozik valakivel, aki megfelelő a számára. Egyszerűen te még nem találkoztál vele, van aki 15 évesen, és van aki 20 évesen találkozik vele. Erre is érvényes, hogy a szerelem nem foglalkozik a korral, csak egyszer csak jön, kitudja.
3/4 anonim 

válasza:

Élőben szerintem nekem sem jött volna össze, legalábbis még pár évig biztos nem, mert nagyon visszahúzódó lány vagyok és nem az a bőbeszédű. Én például ezen az oldalon ismertem meg a barátomat. Igaz, hogy nagyon messze lakik, de majd megpróbáljuk megoldani, hogy minél többet együtt lehessünk. Ez csupán szerencse és véletlen kérdése volt, hogy itt összefutottunk, szóval te sem tudhatod hol/mikor talál rád a szerelem. :) 16/L
4/4 anonim 

válasza:

Az,hogy mennyire vagy szép és hogy van-e fiúd, nem függ össze.
Ismerek nem is egy lányt, aki szerintem kifejezetten csúnya, mégis van barátjuk. Mert a szépség szubjektív. :)
16 évesen még semmiről nem késtél le.
Nálad 2 évvel idősebb vagyok, én még velem sem történt semmi, sőt engem még csak nem is hívott senki.
Különben is én inkább megkeresem magamnak az igazit, még ha évekbe is telik, mint hogy 600 fiúval kavarjak csak azért,hogy bárki, de legyen már valaki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!