Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lány szereti a focit?
Figyelt kérdés
Focizik is. :)2017. febr. 19. 12:31
1/13 anonim válasza:
Nagyon nem. Egyrészről feszes combjai és feneke lesz tőle, illetve laposabb hasa, ami csak vonzóbbá teszi, már ha fut rendesen, másrészről pedig szeretem ha rajtam kívül van más elfoglaltsága is, és attól függetlenül, hogy szeretem, tisztelem, becsülöm, de nélkülem is tud jól szórakozni.:D
4/13 A kérdező kommentje:
#2 Még meggondolom :DD
2017. febr. 19. 13:06
5/13 anonim válasza:
Mivel én nem szeretem a focit ezért nekem tetszene, de ha neki így a jó akkor csinálja, én támogatom.:D Ráadásul igaza
van #1-nek. :D
17/f
8/13 anonim válasza:
Nem zavar, sőt pozitívum, mert én egy focibolond vagyok, úgyhogy legalább van közös elfoglaltság.
9/13 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt... én el sem engedném azt a lányt. :D Egyébként én is focizok, az csak még jobb lenne, ha tudnék valakivel szabadidőben (is) játszani.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!