Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek eredményes lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek eredményes lesz ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Párommal több mint 3 éve vagyunk együtt. Elég viharos a kapcsolatunk,ha szépen fogalmazuk. Első nyarunk huha de szerelmesen telt,majd a másodikban szakittunk egy 3-4 hétre. Majd jött a következő nyár,már nyár legelején külön váltunk és mindenki élte az életét...mással\okkal. Majd jött a szeptember és újra felkerestem. Azóta mintha újra gyúlt volna a szerelem kettönk között. Viszont minkettönknek vannak kételyei a másikra nézve,a jövöre nézve. Vajon hogy most így megérezte a másik,milyen is az a nyár mikor szabadon lehet lenni,menynire tud hűséges maradni? Vagy ha nyár adódna,menynire fog elvágyódni a kötöttségek nélküli életbe?

Müködhet ez mégegyszer?

18\L

2017. febr. 18. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán igen, talán nem, szóval talán.
2017. febr. 18. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Idáig se volt az.
2017. febr. 20. 15:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Mint ez én is leírtam,ezt tudom. A jövöre nézve kérdeztem,de ez nyilvánvaló volt,csak valamibe belekellett kötnöd,
2017. febr. 20. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Te olyan értelmes lehetsz.... 😁

Ha idáig ilyen volt,ne várd a csodát. Sosem értettem,hogy az emberek miért ragaszkodnak a végtelenségig a másikhoz,mikor nyilvánvaló,hogY mással boldogabbak lennének

2017. febr. 20. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!