Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl egy elutasításon, ha az osztálytársam utasított el?
Fogadd el a döntését és nézz ki magadnak másvalakit. Ennyi, nem kell túl hamar felnőni. Legalább 80*365 napod van. Ne akarj túl hamar elkezdeni mindent, várd ki a megfelelő embert és a hozzá tartozó alkalmat.
Különben is; átkerülsz felső oktatásba, egyetemre és ott más lány fog tetszeni úgy is.
Házinyúlra amúgy sem lövünk.
Ha nekem sikerült túlélnem azt, hogy vagy 5 férfi előtt már porig aláztam magam (akik tetszettek), ezzel elkapálva az esélyeimet, neked is menni fog. De komolyan. Olyan büszke vagyok magamra, hogy még élek és ki merek lépni az utcára. Most meg már úgy vagyok vele amúgy, hogy bárkihez odamegyek. Ha leégek ez van, egyel több, vagy kevesebb... Nem mind1?:D
Ja hát meg nem is kérdésre válaszoltam. Ezen csak az idő segít.
Azt mondta időre van szüksége aztán összejön valaki mással?? Ez nálam akkora odabaszást jelentene, hogy mindkettő törkát elvágnám miközben alszik...
De okosnak kell lenni, nem szabad, hogy a harag vezéreljen, most rá kellett jönnöd hogy ez k'rva... ja és nyugodtan feldughatja magának a barátságát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!