Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy kapcsolatban kizáró ok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban kizáró ok lehet, ha előtte nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és eddig még nem volt barátnőm, viszont szeretném összekapni magam és összejönni valakivel...Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha összejön, és elmondom a lánynak ,hogy 18 éves létemre még nem volt egy barátnőm se előtte, akkor biztos hogy lúzernak gondol? Vagy inkább kamuzzam be, hogy volt már?

2017. febr. 16. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne kamuzz!

Eleve hazugsággal indítani egy kapcsolatot becstelenség.

2017. febr. 16. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
De hogy az. Nem sokat befolyásol, de ha hazudsz, és később derül ki, akkor meginghat a lány bizalma:)
2017. febr. 16. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
4 évvel idősebb vagyok nálad és még mindig nem volt senkim... és még mindig élek... hazudni meg minek? Vagy miattad legyen veled, vagy mutasd meg neki az ajtót.
2017. febr. 16. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizáró ok. Szerintem akár még pozitív is lehet. Biztosan van sok lány, aki örülne neki, hogy nem mentél már át a fél városon :) Meg az is szokott imponálni sokaknak, hogy ők lehetnek az elsők.
2017. febr. 16. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Addig örülj míg magad vagy.

Én túl nyomi voltam egy csajnak, így marad az agglegénylét.

Előzővel értek egyet, tenni kell rá magasról.

Az életben most már minden fontosabb nekem a nőknél, bizony még egy jó fürdő is hasznosabb lehet, egy kutya sem ver át.

A nők 95%-a úgyis a rossz pasikra megy, rossz kamu házasságok-hát ha ez kell nekik.

Költözz Prágába, a leghívőbb Keresztény város a világon Róma előtt is, annyi egy éjszakást feltudsz szedni, hogy csak lesel.

A láncra vert hajléktalanokat meg tojd le, elvégre Jézust is láncon vitték.

2017. febr. 16. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Ne kamuzz! Teljesen normális a helyzeted, sokan még a 20-as években sem érettek egy kapcsolathoz (sőt, sokan egész életükben sem).
2017. febr. 21. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
A barátom is 18 éves, és én vagyok az első barátnője. Hidd el hogy ebből semmi probléma nem adódhat
2017. márc. 21. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Istenem...
2017. ápr. 11. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!