Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? 16L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 16L

Figyelt kérdés
Beleszerettem az egyik fiúhaverombaaki az osztálytársam is Kb fél éve ismerjük egymást, és amikor úgy jobban elkezdtünk beszélgetni kb 4 hónapja, akkor jöttem rá hogy többet érzek iránta. Fél évvel fiatalabb nálam, és egyszer már megkérdeztettem valakivel, hogy mit gondol rólam, es azt mondta neki hogy aranyosnak és kedvesnek tart. Rengeteget szoktunk beszélgetni, mert mögöttem ül, de nem tudom ő érezhet e valamit irántam. Fogalmam nincs hogy mit csináljak. Szerintetek?

2017. febr. 18. 14:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod kiverni a fejedből, akkor beszélgess vele, vagy hívd el valahova, és kérdezz rá, vagy tégy utalást. De én ezt csak akkor tudom ajánlani, ha már ismered annyira, hogy nem rosszindulatú. Ne érts félre, csak ilyen korban sok srác csinálja azt, hogy ha egy lány szerelmet vall neki, akkor utána a "haverokkal" cikizik. Ha ő nem ilyen, akkor tehetsz egy próbát. Bár sokan azt mondják (és van benne igazság), hogy nem szerencsés osztálytárssal összejönni, hiszen ha ő mégsem úgy érez, vagy csak szimplán elmúlik idővel a szerelem, akkor éveken keresztül minden nap látni fogjátok egymást. Ezt mindenképpen tiszta fejjel mérlegelned kell magadban, hogy megéri-e. Persze emiatt nem szabad gyötrődni és éveken keresztül gondolkodni rajta, hogy mi lett volna ha..?, szóval jól át kell gondolni, aztán hallgathatsz a szívedre, ha úgy látod jónak. :)

19L

2017. febr. 18. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!