Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 29 éves fiú mit akarhat egy 17 éves lánytól?
Van egy gyereke és élettársa, meloba tetszettunk egymásnak és azt mondta meg kell egymást ismerni.
Mit akarhat?
Én ezen nagyon sokat gondolkoztam.
Nagyon jó csávó, de tényleg az. Az elejétől kezdve látta rajtam hogy kis visszahúzódó zárkózott típus vagyok főleg idegenek kozt. Sosem volt még fiúm. Miért akarna csak szexet egy szűz lánytól mikor mind a tíz ujjára kaphatna olyat aki belevaló nem szűz stb
Nem értem
Naiv meg nem vagyok és ezt tudja ő is hogy nehéz eset vagyok nem veszem be amiket mondd
Ohhhh tudnék mesélni, hogy nekem mire kellene egy 17 éves tini lány.. :P Ha ezen a palin te komolyan elgondolkodtál akkor valószínűleg tetszene is amit mondanék.. XD
Egy baj van ezzel: Sajnos ti tinilányok mindig megszólaltok... pedig tök szépek vagytok, meg aranyosak, meg könnyen befűzhetők, meg kis hálásak :P.. csak ne nyitnátok ki a szátokat.. olyankor mindig rá kell jöjjek, hogy B+ hiába a törvény szerint 14-től már szabad a pálya akkor is gyerekeket kefélni nem okés..
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!