Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy tisztázzam vele a dolgokat?
Hát igen..egy tipikus "tini probléma",de bátorkodtam feltenni ezt a kérdést.
Nos hát van egy fiú aki az osztálytársam is egyben.November körül rám írt valamivel kapcsolatban,azóta minden egyes nap beszélgettünk,ő írt előbb mindig...Hülyéskedtünk,de sokszor komoly témák is előjöttek..és őszintén beszélgettünk,megmutattuk igazi énünket egymásnak és mindent megtudtunk beszélni..Minden nap azt vártam,hogy mikor ír.Majd téli szünetben többször is találkoztunk és hülyéskedtünk,csináltam neki banánturmixot amit nagyon szeret..nagyon szerettem minden percét..majd egy nap "poénból" megbeszéltük,hogy nála megnézzünk egy horror filmet..meg is néztük,majd szórakoztam vele(úgy értem,hogy piszkáltam a nyakát meg ilyenek)később lecsillapodott a helyzet és elkezdtünk komolyan beszélgetni..elhisztiztem az akkori "hatalmas tini problémámat" és elsírtam magam, ő meg annyira aranyos volt,hogy megvigasztalt(simogatta a hátam,meg szimplán végighallgatott) azt hiszem akkor szerettem bele...néhány nap után újra találkoztunk és elmondtam neki mit érzek..azt mondta oké menjünk bele..csókolóztunk is utána..szóval összejöttünk..iszonyatosan örültem..aztán elkezdődött a suli és valami megváltozott..felvettük mindketten azt a maszkot amit a suliban használunk(egoista szemét maszkot)én anyáskodtam,hogy tanuljon és ne legyen lusta annyira ő meg bunkón beszólogatott..de elköszönésnél mindig kimondtuk hogy "szeretlek" és mindig szivecskéztünk ami megszokott egy párkapcsolatnál.no de a lényegre térve..január vége felénél sokat veszekedtünk és azt mondta,hogy félre ismert..ami nem volt igaz..csak azért is nem adtam "önmagamat" neki mert ő se nekem..igaz az egész az én hibám volt hisz szörnyen önző voltam és nem foglalkoztam annyit vele amennyit kellett volna, mivel előtte majdnem egy évig szingli voltam és megszoktam hogy csak magamra számíthatok,nem támaszkodthatok magamra stb..egyszóval "elfelejtettem" hogy ő ott van nekem.ez szörnyű hiba volt..írta,hogy ez így nem működik és hogy szüneteljünk..én írtam neki hogy nálam olyan nincs vagy folytassuk és oldjuk meg együtt vagy szakítsunk..és ő inkább a szakítást választotta..ez egy hete volt..azóta nem beszélünk csak órákon szemezgetünk,halvány lila gőzöm sincs hogy őt ezt annyira érintette a dolog vagy neki is fáj..egyátalán szeret e..én igen és tudom,hogy akarom őt..de félek beszélni vele..gyáva vagyok..megakarnám beszélni vele a dolgokat és tisztázni,hogy igenis neki önmagamat adtam hisz ő is nekem..bocsi,hogy ilyen hosszú lett(ja igen..tudom nevetséges,de csak 1 hónapot voltunk együttxDDDDDDDD)17/L 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!