Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Véleményetek? (Többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves lany vagyok, jelenleg gimibe járok. Nem vagyok egy közkedvelt személyiség,nem nagyon beszélek senkivel. Általában félrevonulok.Igazából már az általánosban sem kedveltek, sokat csúfoltak, a társaságból általában félre löktek. Most már nem csúfolnak(legalábbis nem olyan nyíltan).Mint ebből rájöhettetek kapcsolatban sem voltam még, ellenben a mai kortársaim fele már a szüzességét is elvesztette.Persze ,szerintem ez az én részemről nem kell hogy gáznak tartsam. Ezekkel arra szeretnék kijukadni, hogy van egy osztálytársam aki nagyon bejön,nagyon szeretem. (Tudom 15 évesen hova ilyesmi stb) de akkor is. Egész lényét szeretem, és nagyon szeretném megismerni de nem merek beszélni vele. Előfordult hogy amikor az osztály nevetett (vele én és az említett személy ) egymásra mosolyogtunk amikor dolgozatot írtunk és láttam hogy a padtáraárol próbált másolni zavarba jött és rám mosolygott ,ha nyilvános helyen összefutottunk ram mosolygott de egyikünk sem köszönt, csak néztük a másikat mosolyogva stb. Szerintetek lenne esélyem, legalább csak megismerni, nem várnám hogy szeressen elvégre csak rám kell nézni, csak azt szeretném ha boldog lenne és esetleg láthatnám közben. A tömegben is allandoan őt keresem es egyetlen mosolya boldoggá teszi szörnyű hétköznapjaim. Valmai véleményt vagy tanácsot tudnátok evvel kapcsolatban írni? (Sajnálom,ez kicsit hosszúra sikerült, ráadásul össze-vissza írtam de remélem így is érthető)

2017. jan. 22. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel osztálytársad így menj oda hozzá és beszélgessetek! Bàrmitől! Rossz nem történhet
2017. jan. 22. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet esélyed, miért ne? Sokak szerint aranyosak a félénk lányok. Sok helyes és intelligens fiú szerint is. ;)
2017. jan. 22. 20:46
 3/4 anonim válasza:
100%
Osztálytárssal könnyű beszélgetést kezdeményezni. Eleinte csak arról, hogy milyen óra lesz, volt-e házi, mi lesz a dogában, aztán próbálhatsz másról is beszélgetni, aztán meg majd kialakul. Sok sikert! :)
2017. jan. 22. 23:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,igyekszem összeszedni a bátorságom,evvel tényleg sokat segitettetek ,szóval mégegyszer köszönöm ! :)
2017. febr. 8. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!