Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? ( Többi lent)
Figyelt kérdés
Van 1 csaj aki nagyon tetszik ma haverjaim akartak segítenni, hogy hívjam el valahová, de ő is elrohant én meg nem mertem menni. Aztán megazt mondják azért is, mert azt mondja nem akar idegbeteg faszokkal találkozni. De szerintetek ha jól van napi szinten hulyeségből haverjaimmal káromkodunk egymásnak viccből + néhányszor visszaszólok tanítónak + sokat hülyéskedek akkor idegbeteg vagyok? Értelmes válaszokat kérek! :D2017. febr. 10. 20:54
1/2 anonim 

válasza:

Mar az irasodbol latszik h nem vagy normalis.
2/2 anonim 

válasza:

Ja eléggé fura alaknak tünsz. Ha odamegyek az utcán hozzád és barátian beverem az arcod, akkor erőszakos vagyok, mert hát csak játszani akartam arcbeverősdist?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!