Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy lányt.. minden megvolt közöttünk.. úgy volt, hogy össze is jövünk.. Aztán az szúrt hátba, akiről nem is gondoltam volna.. hazudott ennek a lánynak rólam, így nem is akar szinte hallani sem rólam.. időközben pedig összejött újra az exével.. Pedig nem akart.. de így már tiszta volt a helyzet.. Nagyon szeretem őt és mindenképpen akarok érte harcolni.. nekem ő az igazi.. Nekem nem kell más, nem akarok túllépni rajta.. És tudom, hogy ő is szeret.. beszéltünk azóta már.. Azt mondta, hogy az exe olyat tett, amire nem gondolta volna, hogy képes.. de mindig bántja pedig.. mit tegyek? Mit tegyek, hogy belássa, hogy mi összetartozunk? Térdeljek le előtte? :( Nagyon el vagyok keseredve! Nem tudok aludni sem.. nagyon szeretem őt.. Köszönöm a válaszokat előre is!2017. febr. 10. 14:22
1/2 anonim 

válasza:

Szeret de attól függetlenül az exével van...logikus...szerintem hagyd a francba
2/2 anonim 

válasza:

Azt irtad azóta már beszéletetek akkor is megmondhattad volna higy mit érzel s hogy gondolod szerintem. Meg amugy nem értem minek van az exével még mindg ha olyat tett amit nem gondolt volna? Az a fontos neki hogy legyen valakivel de mindegy neki hogy ki az? Amugy meg ha valami nagy dolgot tett az exe (en nem tudom mi az csak te) s ennek ellenére vele van akkor amit rólad mondtak neki az mért befolyásolta annyira hogy az exevel legyen me nem maradt veled ennyi erővel/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!