Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kozos Facebook elonye hatranya?
Figyelt kérdés
Bnommel kozos feszt szeretnenk hasznalni azaz 1 feszt ketten. Csak azt nem tudom hogy egymassal lehet beszelgetni?
Valaki tapasztalat?
2017. febr. 9. 21:43
1/9 anonim válasza:
Egy kérdés: Miért jó ha közös a facebookotok?
2/9 anonim válasza:
Előnye: Lehet, ha elég sokáig aktívan tartjátok a profilt, és csak megfelelő szögből készített közös képeket teszek fel, az NSA-nél azt fogják hinni, hogy sziámi ikrek vagytok.
Hátránya: Minden más.
3/9 A kérdező kommentje:
Es ha szeretnenk vele beszlgetni azt hogy? :D
2017. febr. 9. 21:55
4/9 anonim válasza:
Ember...
Próbáld ki...
Saját magadra írj rá FB-on és megtudod hogy tudsz egy fiókról beszélgetni...
5/9 anonim válasza:
Lehet, de nem lehet atlatni higy ki mit irt ha sok a szoveg. Teljesen ertelmetlen,bőven elég így is hogy 1 agysejten osztozkodtok.
7/9 anonim válasza:
Miért jó a közös fb? Áruld már el nekem.
8/9 anonim válasza:
A közös facebook gáz. Sőt, szerintem az is ha valakinek egyáltalán van facebookja...
9/9 anonim válasza:
Minek? Fölösleges...jobban jártok ha csak megadjátok egymásnak a face jelszót és csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!