Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsájtana?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel össze vesztünk és szakítottunk. Tudom hogy szeret, de nagyon makacs, és haragszik rám. Minden nap beszélünk ettől függetlenül. Arra gondoltunk haverommal, hogy vennénk egy nagy lepedőt, ráirnánk vagy rá fújnánk valamivel, hogy "Szeretlek XY, bocsáss meg". Kihívnám, és ezt látná amikor kijön. Milyen az ötlet? Értékelné?2017. febr. 9. 14:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet.Remélem újra összejöttök
4/5 Stark2000 

válasza:

A "kutya" és "papucs" nem itt kezdődik. Ha nem tud a lábára állni a párja ellen néha, akkor nevezném papucsnak. Ha szereti és szerelmes, had tegye azt, amit érez. Most kell kiélni a hülyeséget és a szerelmet, amíg fiatal vagy! ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Nehéz félre tenni a büszkeségem. Ebből is adódott a vita. Nem vagyok papucs, megnyugtathatlak :) viszont érte félre teszem. Köszönöm az értelmes válaszokat!
2017. febr. 9. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!