Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen? 15/L
15 eves 167cm fekete haju, fekete szemu lany
Kedves, titoktarto, magabiztos,hiszekeny, feltekeny, megbizhato, kicsit egoista, kitarto, oszinte
Lanyok es fiuk velemenye is erdekel!

A magasságod megfelelō, nelsō tulajdonságaid szintén. Ha még nincs barátod, nemsokára biztos, hogy lesz. :)
14/L

Milyen lenne? Feltehetően úgy nézel ki mint egy ember, egy 15 éves önértékelésére meg kevesebbet adok mint a kutyáméra azt majd 10 év múlva el is hiszem addig aligha. :D
Egyébként tegyük fel, hogy azt mondják, hogy borzalmas, akkor mit csinálsz?:D Tudsz változtatni a magasságodon vagy a személyiségeden? Nyilván nem, ez esetben viszont eléggé értelmetlen kérdés. Nem mellékesen pedig ha minden áron kiakarod hagyni az önértékelést és mással elvégeztetni akkor esetleg kérdezd meg a barátnőidet ők úgy is azt mondják majd amit hallani akarsz. :D

Szia!
17 éves fiú vagyok, van hajam, van szemem.
Na milyen vagyok? Tetszem? Ha igen akkor can you marry me?

Kimaradt:
Teniszezni jarok heti 3szor, tavaly nyaron kezdtem el mountain bikeozni (kicsit ugratni)

Na akkor vegyük át mégegyszer.
17 vagyok, van hajam, van szemem és szoktam sétálni.
Na így már tetszem?
Istenem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!