Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van most egy barátnőm, már 1 éve és 2 hónapja együtt vagyunk, nagyon szeretem és ő is engem. Az az egy a probléma, hogy amikor még nagyon friss volt a kapcsolatunk, akkor meg csaltam egyszer, kb az első héten. Azóta nem mondtam el neki, de nagyon bánt ez az egész. Tudom hogy egy rohadt nagy gerinctelen féreg vagyok, hogy ezt meg tudtam tenni vele, de amikor még nem volt olyan komoly akkor sajnos le smárolt egy lány, és kicsit részeg is voltam. Azóta már rá jöttem, hogy iszonyatosan szerelmes vagyok a barátnőmbe. Rohadtul megbántam, de nem merem elmondani neki, mert félek, hogy már nem lenne minden ugyan olyan. Valakinek valami tanácsa van esetleg? 17/f
Hát figyelj, tényleg nem szép húzás,de azért annyira gerinctelen nem is,főleg,hogy ennyire a kapcsolat elején történt. Szerintem nem olyan nagy horderejű dolog (Az írásodból úgy veszem,neked ez semmit se jelentett). Viszont, ha most elmondanád neki,az neki biztos nagyon fájna és ha nem is szakítana,a bizalmát elvesztenéd. Egy ilyen kis hülyeség nem ér meg ennyit,pláne ha számodra jelentéktelen volt.
2017. febr. 5. 21:18
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg semmit nem jelentett. Akkor szerinted ne mondjam el neki?
2017. febr. 5. 21:24
3/11 anonim válasza:
Szia!
Szerintem se mondd el neki... Feleslegesen rontanátok el mindkettőtök boldogságát egy olyan dologgal, ami már több mint egy éve történt. Az emberek változnak, ne okozz fájdalmat magadnak és neki, a régi éned miatt :(
2017. febr. 5. 21:32
4/11 anonim válasza:
nála mi számít megcsalásnak? ha nem csókoltál vissza akkor lehet megérti
2017. febr. 5. 21:36
5/11 A kérdező kommentje:
Nem csókoltam vissza, de akkor is nagyon félek elmondani neki, mert tényleg szerintem megtaláltam azt a lányt akit mindennel jobban szeretek és nem akarom egy ilyen forintos ribi miatt elveszíteni..
2017. febr. 5. 21:40
6/11 anonim válasza:
Hát akkor ne mondd el neki es nem lesz baj, viszont küzdj meg a bűntudatoddal, ha nem csokoltad vissza es nem fekudtel le vele, akkor vegulis..neked "semmi kozod" az egeszhez, csak lesmarolt egy Ribizli...
2017. febr. 5. 21:49
7/11 Stark2000 válasza:
Szerintem se mond el neki. Nem szép húzás, de azzal nem jutsz előrébb, ha elmondod neki.
2017. febr. 5. 22:05
8/11 anonim válasza:
Szerintem se mondd el neki, rosszat tenne a kapcsolatnak, indokolatlanul. 20/f
2017. febr. 5. 22:08
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 6. 05:59
10/11 anonim válasza:
Nem csókoltál vissza, nem jelentett semmit, akkor nem csaltad meg. Arról te "nem tehetsz" hogy megcsókoltak. Akkor lenne ez megcsalás, ha viszonzod. (Legalábbis szerintem).
Ha nem akarod, ne mond el, de akkor el is kéne engedned ezt a problémát a fejedben. Ha nem megy, akkor téged fog emészteni, és minél később tudódna ki, annál rosszabb lenne. Úgyhogy gyorsan döntsd el, hogy teljesen biztos, hogy képes vagy-e elengedni. Ha nem, akkor mond el neki. Lehet hogy rosszul fog esni neki, de szerintem nem történne baj. (De kiemelem, hogy ezt csak abban az esetben, ha továbbra is nyomaszt téged a dolog, máskülönben tényleg felesleges).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!