Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki fél év múlva elballag. Tetszik nekem.De van egy osztálytársam akinek szinten tetszika a fiú.Az osztálytársam és a fiú között az a közös,hogy isznak cigigiznek persze nem mindig. De én nem én általában a fiúval szekálom az osztálytársamat. De ö haverilag tekint rám. Van esélyem nála?mit tegyek?mindjárt elballag es akkor mar sokkal nehezebb lesz ha most elengedem2017. febr. 4. 19:17
1/2 anonim válasza:
Valld be üzenetben hogy tetszik, ha meg rosszul sül el a dolog akkor mondd hogy fogadás volt. Én ezt tenném. Így is nehéz lesz de, bátorságot!
14/L
2/2 KakashiSensei válasza:
Mondd el neki, azt nem tudom, hogy hogyan, talán az első válaszoló módszerével, de nehogy túl későn!!! Az embereknek ilyenkor kell egy kis gondolkozási idő, ha szerelmet vallanak nekik, szóval add meg neki a lehetőséget, hogy megemészthesse!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!