Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz, hogy tizenhat évesen (nemsokára tizenhét) nem volt még olyan fiú, aki bármilyen érzést kiváltott volna belőlem? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Lett volna olyan, aki szívesen járt volna velem, de én várni akarok arra a fiúra, aki komolyan megfog, zavarba hoz, megdobogtatja a szívem, begörcsöl a gyomrom tőle stb. szóval egy csomó ilyen lányos dolog. Mit gondoltok ez létezik, és érdemes várnom? Mert a tizenhéthez közeledve kicsit kellemetlennek érzem, hogy nem tetszik senki. Szerintetek baj?2017. febr. 3. 22:26
1/5 anonim válasza:
Lesz majd ilyen, nyugi. Semmi baj. :)
2/5 anonim válasza:
Érdekesnek találom, hogy egyszer nem kapott még el a tiniszerelem. Nem tudod, miről maradtál le :) Az, hogy ez baj-e, neked kell megválaszolnod magadnak. Mert nem úgy látom, hogy neked baj lenne, akkor pedig nem értem, miért fontos az, hogy másnak esetleg az? :D
3/5 anonim válasza:
Nem, nekem is először 18 évesen volt. 18l
4/5 anonim válasza:
Nekem is 18 évesenvolt először ilyen. Ráérsz nyugii.
5/5 anonim válasza:
ez egyáltalán nem baj sőt becsülendő dolog benned mert te legalább nem vagy tini ribi úgy mind a kordbeliek nagy része.Én 31 múltam de még nem éreztem igazi szerelmet senki iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!