Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú "Csá"-t ír vissza...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú "Csá"-t ír vissza az rossz jel?

Figyelt kérdés

Van egy fiú!Ràirtam julius 2-án vissza irt "Csá"-t!

Nem irtam neki semmit mert szerintem ha igy ír vissza nem érdeklem!Most december 27.Sokszor látam meg minden!(Egyszer mosolygosan rám köszönt!:)

Most irjak rá?De félek,hogyha ráirok elmongya mindenkinek!

És ha megint csát ír vssza irjak neki valami?és ha megkérdi,hogy minek irtam rá??

2016. dec. 27. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Vagy csak így köszön, ha alapból így köszön, akkor elég gyerekes még a srác, a jellem teszi a férfit, szerintem ez nem férfias köszönés, egy szimpla hello 1000szer esztétikusabban néz ki, de még hallani is rossz azt, hogy "csá", persze a spanyoloknál más a tészta, ők "csáó"-nak, de náluk ott az olyan, mint itt a hello vagy a szia.

Lehet csak így szokott köszönni, írj rá aztán beszélgess vele és akkor kiderül :)

17f

2016. dec. 27. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Írjál rá! A csá-val csak azt akarja jelezni, hogy laza.
2016. dec. 27. 11:08
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha vissza ír mitt irjak tovább,hogy ne jöjön ki hülyén?
2016. dec. 27. 11:12
 4/7 anonim válasza:
Szerintem meg ne csinálj magadból hülyét. Egyszer már ráírtál. Ha akar valamit majd ír.
2016. dec. 27. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Másodszorra is ráírnál? Biztos ez? Én nem tenném, szerintem ha akart volna valamit, kapott volna az első alkalmon.
2016. dec. 27. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak bjnkó
2016. dec. 27. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia

Attól, hogy egy fiú azt írja viszza, hogy "Csá" az nem jelent semmit. lehet, hogy csak a stílusa ilyen.

Én személy szerint nem szeretem, ha egy lány kezdeményez.(de ez az Én véleményem) Ha akar tőled valamit, akkor úgy is rád fog írni.

2016. dec. 28. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!