Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú "Csá"-t ír vissza az rossz jel?
Van egy fiú!Ràirtam julius 2-án vissza irt "Csá"-t!
Nem irtam neki semmit mert szerintem ha igy ír vissza nem érdeklem!Most december 27.Sokszor látam meg minden!(Egyszer mosolygosan rám köszönt!:)
Most irjak rá?De félek,hogyha ráirok elmongya mindenkinek!
És ha megint csát ír vssza irjak neki valami?és ha megkérdi,hogy minek irtam rá??
Vagy csak így köszön, ha alapból így köszön, akkor elég gyerekes még a srác, a jellem teszi a férfit, szerintem ez nem férfias köszönés, egy szimpla hello 1000szer esztétikusabban néz ki, de még hallani is rossz azt, hogy "csá", persze a spanyoloknál más a tészta, ők "csáó"-nak, de náluk ott az olyan, mint itt a hello vagy a szia.
Lehet csak így szokott köszönni, írj rá aztán beszélgess vele és akkor kiderül :)
17f
Szia
Attól, hogy egy fiú azt írja viszza, hogy "Csá" az nem jelent semmit. lehet, hogy csak a stílusa ilyen.
Én személy szerint nem szeretem, ha egy lány kezdeményez.(de ez az Én véleményem) Ha akar tőled valamit, akkor úgy is rád fog írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!