Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek?! SOS

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágvagyok kérdése:

Mit tegyek?! SOS

Figyelt kérdés
Régen jártam egy sráccal, nem volt semmi, még csak kis 5-esek voltunk. Már évek óta nem beszéltem vele, de egy suliba járunk. Két nappal ez előtt egy úton mentünk a villamos megállóig, beszélgettünk és kérte, hogy öleljem meg. Ebbe nem is lenne semmi,de megfogta a fenekemet és csókolgatta az arcomat meg a nyakamat. Leblokkoltam, de mikor ténylegesen szájon akart csókolni azt már nem engedtem meg. Amúgy cseppet sem volt erőszakos, nehogy azt gondoljátok. Azonban nyilván ezek után azt várná az ember, hogy ebből lesz valami, de NEM! Nyilvános helyen éppen, hogy köszön, de amikor kettesben vagyunk akkor meg kedves és nagyon édes. Azonban nagyon sok csajjal kavar, és ez így nem állapot. MIT TEGYEK? KÉRLEK SEGÍTSETEK! Köszönöm! :)

2017. febr. 3. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
kérdezd meg. ha fűvel fával kavar bele se kezdj!
2017. febr. 3. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha fűvel fával kavarj akkor köpd pofán hogy üljön le a seggére..
2017. febr. 3. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:
kavar*
2017. febr. 3. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!