Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap rámnéz, mosolyog, másik nap nemnéz rám, nemmosolyog ez ígymegy hétről hétre, felejtsem el?
Figyelt kérdés
Látásból ismerem ezt a lányt és nemtudok ki igazodni rajta.lehet csak bemesélem magamnak hogy tetszek neki?2017. febr. 3. 13:46
11/13 anonim válasza:
Ha neked tetszik, írj rá. Mivel fiú vagy, könnyebb a dolgod. Sok sikert!
12/13 A kérdező kommentje:
Majd írj vissza 6-os :D
2017. febr. 4. 08:42
13/13 anonim válasza:
Szia! :)
Az előtted lévők jókat írtak, nem hinném hogy bemeséled magadnak, biztosan tetszel neki, csak lehet valamit rosszul csinálsz és azt hiszi, nem tetszel neki.
Én is hanyagoltam már emiatt srácot, mert megalázónak éreztem, hogy én szemeznék vele meg ilyenek, de lehet nem is jövök be neki...
Menj oda hozzá, amikor egyedül van, beszéld meg vele, hidd el, nincs veszteni valód, és neked is jobb érzés lesz tisztázni ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!