Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Mit tegyek ellene?
Fiú vagyok, és amikor olyan lánnyal beszélgetek aki nm jön be nagyon zavarban vagyok, nem tudom soha mit mondjak, viszont ha olyan lánnyal beszélgetek, aki tetszik órákig tudok vele beszélgetni akár egy baráttal.
15/F
nem hiszem hogy gond lenne, ettől nem leszel te rossz ember.
Én is szívesebben beszélek olyannal aki valamilyen módon tetszik. Mással vagy nem tudok, vagy minek?
Szia!
Szerintem alapvetőrn normális, bár szerintem egy kicsit hülyén van megfogalmazva. Én személy szerint, ha olyan lánnyal beszélek, aki nem jön be, akkor nem igazán próbálom fenntartani a beszélgetést. Barátságosabb természetem van, és szoktam viccelődni, de ez inkább ilyen beidegződés, és nem kifejezetten rajongok a nem tetsző lányok társaságért. NE ÉRTSÉTEK FÉLRE!
Ha nem tetszik egy lány, az nem azt jelenti, hogy nem becsülöm meg, kerülöm, stb... De ha valaki tetszik, akkor egyszerűen csak úgy úszok a témákban, ezáltal is életbentartva a beszélgetést.
Note: Természetesen a lány barátaimmal szeretek beszélgetni, annak ellenére, hogy nem tetszenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!