Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tetszik az egyik fiú osztálytársam. Már régóta így vagyok ezzel. Van egy barátnőm aki nagyon jóban van vele, megkértem, hogy kérdezze meg tetszik-e neki valaki. Azt mondta:nem :( de észrevettem, hogy amikor nézem, akkor valamikor ő is engem néz. Ilyenkor pár másodpercig egymás szemébe nézünk, de egyikünk mindig elkapja a fejét. Ez most valami jel? már azt is tudja egy ideje, hogy nekem tetszik. De erre is nemet mondott, akkor mi akar az lenni, hogy így nézzük egymást? És érzem, hogy amikor egymás közelében vagyunk, akkor nagyon idegesek leszünk mindketten.Valami szerintem van köztünk, de ő nemet mond :/ amikor nézzük egymást, látom, hogy elmosolyodik. Ilyen félőseb, csendesebb fajta fiú amúgy. Szerintetek mit tegyek? Közeledjek felé? Elfelejteni már próbáltam, de sehogyan nem tudom. :'(
2017. febr. 2. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tetszel neki, hanem szerelmes beléd. Es igy a barátnődnek sem hazudott 😉
2017. febr. 2. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ezaz, hülye lett volna rávágni hogy tetszik neki valaki, különben addig faggaták volna még el nem mondja, ha meg elmondja akkor azzal piszkálják...hát kinek kell a baj?!

Úgy hogy semmi baj... kérd el tőle a leckét legközelebb xd

2017. febr. 2. 17:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) leckét nem tudom, hogy kérjek-e. De ha szerelmes belém, akkor miért mondott nemet;konkréntan "rám". Mi értelme tagadnia? Úgy vagyok vele, hogy ha érezne valamit, akkor csak jelezné nem? De ha nem érez semmit, akkor miért néz engem? Már pedig az tuti, hogy nem átlagosan néz. Csak én vagyok hülye a fiúkhoz?
2017. febr. 2. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
"HÁZI NYÚLRA NEM LÖVÜNK!"
2017. febr. 2. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Mert ha 12-15 között akkor simán lehet, hogy nem mer nyitni vagy nem áll készen, etc etc...

amúgy o.társsal nem érdemes próbálkozni mert ha vége akkor igen jól fájhat és nehéz is lesz elfelejteni mert egy légkörbe vagytok. (Ezt tapasztalatból írom. Igaz nem o.társsal történt, de nagyon hasonló szituáció.)

2017. febr. 2. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
igen, 12-15 között vagyunk... tudom, az osztálytárs nagyon rossz, de nem tehetek ellene. Úgy érzem, hogy soha nem tudom mjad elfelejteni. Persze nyilván majd sikerül, de nagyon tetszik. Egész nap ő jár a fejemben, sokat nézem. Most nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki és nem mer lépni, vagy csak úgy simán néz... :/
2017. febr. 2. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!