Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Minden lány ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen?

Figyelt kérdés

Minden lány párhuzamosan ismerkedik több fiúval?

Mert van egy lány akivel nagyon jóba lettem. Beszélgettünk, képeket küldtünk egymásnak (egyre erotikusabbakat)... Aztán valamikor 2 hónapja megcsókoltam egy buli alkalmával. Aztán az este folyamán később ő engem. Aztán ugye ahogy szokott lenni, beleszerettem nagyon. És úgy tűnt ő is belém. Vagyis a jelek azt mutatták. Egyszer szóba hoztam hogy lehetne több is köztünk. A lényeg az hogy ez után azt mondta hogy nem tud szeretni csak mint barát.. Ezek után nem hátráltam meg csak kicsit visszább vettem.. volt olyan is , hogy ő jött oda és mondta azt hogy "remélem nem haragudtál meg rám. Mert akarlak meg szeretlek téged tényleg de félek hogy mi lesz ha valamit elrontok vagy nem viszonzom a szereteted". Ezek után még volt párszor csók, meg millió beszélgetés "rólunk".

Ezalatt beszélgettem barátnőivel róla, erről a dologról és megtudtam hogy párhuzamosan több fiúnak is ugyan azokat írta ugyan azok a képek... Azt hozzá kell tennem hogy mással nem kavart! Legalábbis testileg nem. Ez egy kicsit felzaklatott, merthát becsapva éreztem magam.

Azóta egyszer nagyon jó, egyszer meg szinte semmilyen kapcsolatunk sincs.

Minden nap öleléssel köszönünk. Van amikor hozzámbújik vagy egész sulis szünetben ölelget, puszilgat, bent ül az ölemben ilyenek..

Azt már tudom hogy barátzónázott.. De azért azt mindenki látja, hogy ez kicsit több mint barátság.

Nemtudom mit kéne lépnem. Eddig próbáltam egyedül megoldani, de jó lenne pár tanácsot hallani.

Remélem azért tudtok rá válaszolni :D mert nagyon össze vissza írtam. Jöhet hideg meleg nyugodtan :p

f17

2017. febr. 1. 14:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs 2 egyforma ember, de ha valaki hasonlít rám elmehet melóba helyettem!
2017. febr. 1. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem.Nem az osszes ilyen.Én nem ilyen vagyok :)

Kezdjuk ott hogy alapból nem kuldok erotikus kepeket senkinek ("Csak olyat rakj fel a netre amit nem szégyelnél,ha kiderulne")

Meg hát...nekem ha egy srac bejon akkor nem ismerkedek másokkal.

De lehet hogy csak én vagyok fura :)

14/L

2017. febr. 1. 17:23
 13/13 anonim válasza:
Barátom, talonban tart téged. Remélem tudod, hogy ez mit jelent. Ez a kapcsolat sohasem lesz komoly, muszáj véget vetned ennek.
2017. febr. 2. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!