Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Minden lány ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen?

Figyelt kérdés

Minden lány párhuzamosan ismerkedik több fiúval?

Mert van egy lány akivel nagyon jóba lettem. Beszélgettünk, képeket küldtünk egymásnak (egyre erotikusabbakat)... Aztán valamikor 2 hónapja megcsókoltam egy buli alkalmával. Aztán az este folyamán később ő engem. Aztán ugye ahogy szokott lenni, beleszerettem nagyon. És úgy tűnt ő is belém. Vagyis a jelek azt mutatták. Egyszer szóba hoztam hogy lehetne több is köztünk. A lényeg az hogy ez után azt mondta hogy nem tud szeretni csak mint barát.. Ezek után nem hátráltam meg csak kicsit visszább vettem.. volt olyan is , hogy ő jött oda és mondta azt hogy "remélem nem haragudtál meg rám. Mert akarlak meg szeretlek téged tényleg de félek hogy mi lesz ha valamit elrontok vagy nem viszonzom a szereteted". Ezek után még volt párszor csók, meg millió beszélgetés "rólunk".

Ezalatt beszélgettem barátnőivel róla, erről a dologról és megtudtam hogy párhuzamosan több fiúnak is ugyan azokat írta ugyan azok a képek... Azt hozzá kell tennem hogy mással nem kavart! Legalábbis testileg nem. Ez egy kicsit felzaklatott, merthát becsapva éreztem magam.

Azóta egyszer nagyon jó, egyszer meg szinte semmilyen kapcsolatunk sincs.

Minden nap öleléssel köszönünk. Van amikor hozzámbújik vagy egész sulis szünetben ölelget, puszilgat, bent ül az ölemben ilyenek..

Azt már tudom hogy barátzónázott.. De azért azt mindenki látja, hogy ez kicsit több mint barátság.

Nemtudom mit kéne lépnem. Eddig próbáltam egyedül megoldani, de jó lenne pár tanácsot hallani.

Remélem azért tudtok rá válaszolni :D mert nagyon össze vissza írtam. Jöhet hideg meleg nyugodtan :p

f17

2017. febr. 1. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos már nincsenek normális lányok

(Akinek nem inge...17f

2017. febr. 1. 14:49
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Igen.

És minden fiú hűtlen, meg csak dugni akar.

2017. febr. 1. 14:52
 3/13 A kérdező kommentje:

Azért mindkettővel vitatkoznék :D

Mert tudok olyan lányt mutatni aki normális és mellette nagyon szép.

A második válaszra meg itt vagyok élő példának.. Én nem csak dugni akartam.. Ne vetítsük rá mindenkire a tapasztalatainkat ;p

2017. febr. 1. 14:58
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
Te magad cáfoltad meg a kérdésedet.
2017. febr. 1. 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem, nem minden lány ilyen. Én ha valakit kiszemelek, beszélek vele, akkor vagy elmondom, hogy a többi fiú, akivel beszélek, csak barát, vagy csak vele beszélek:) Ha zavarja, hogy mással is...akkor elmondom a többi fiúnak, hogy most egy ideig hanyagoljuk, vagy nem olyan dolgokról beszélek velük, amiről szeretnék.

Ez most kicsit össze-vissza lett, de remélem azért érthető:)

17/L

2017. febr. 1. 15:09
 6/13 A kérdező kommentje:

Értem én :D Köszi

nem azzal van a baj hogy mással beszélget hanem hogy ne ugyan azt csinálja mindenkivel. Tudod amikor ugy érzem hogy különleges vagyok neki, de aztán rá kell jönnöm hogy mégsem... Csak egy vagyok a sok közül

2017. febr. 1. 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Kérdezz rá! Hogy miért csinálja és mi a szándéka veled. Ha tetszel neki, meg fogja mondani. Ebben biztos vagyok:)

Viszont csak akkor, ha tényleg úgy érzed...

Előző voltam:)

2017. febr. 1. 15:19
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lenne már minden lány pont ugyanilyen???
2017. febr. 1. 15:27
 9/13 anonim ***** válasza:
64%

Nem minden lány ilyen,de sajnos a legtöbbje ilyen

Én például ugyan így vagyok ezzel,csak fordított helyzetben.Velem a fiúk szokták ezt csinálni

17/L

2017. febr. 1. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
Derítsd ki, hogy más fiúkkal találkozik-e! mert ha csak üzenetezget, és ha csak veled volt/van csók, ölelés stb.. akkor érdemes lenne tőle megkérni, hogy vagy lépjetek ki a barátságzónából, vagy maradjatok barátok. esetleg barátság extrákkal, csak legyen már valami mert ez a legrosszabb helyzet! Majd írj, hogy hogy alakulnak a dolgok. Ha szeretnél. :) 14/l
2017. febr. 1. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!