Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem mi lehet a baj....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mi lehet a baj. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Eddig kétszer voltam szerelmes.Az egyikbe 2 éve de már kiszerettem belőle.A másikba meg egy hete szerettem ki.Nem mondom nem volt könnyű.De sikerült.De most nem ez a kérdés.

Hanem hogy mindkét fiú játszadozott velem.Mármint úgy hogy úgy tettek mintha engem szeretnének meg lenne esélyem náluk aztán meg az első az a szemembe mondta hogy leszar konkrétan a másik srácnak meg most lett barátnője.

Pedig ott kacsingattak rám meg így cukin felvonták a szemöldöküket vagy többször láttam hogy engem bámulnak.

Ezt ne tessék úgy venni nem vagyok nagyképű meg semmi de szerintem egész szép lány vagyok és kedves vagyok az emberekkel ha ők is azok hozzám.

És eddig a barátaim ismerőseim megkérdezték hogy ,,van barátod?" én meg mindig azt mondom: ,,nem még nem volt" erre mindegyik mondja hogy az ,,hogy lehet? hiszen te egy főnyeremény vagy" (hát nem hiszem magamról azt mostmár)

Probálok pozitívan hozzáálni de ha az életemben még egyszer szerelmes leszek ami szinte biztos hogy bekövetkezik és a fiú akkor is meg fog vezetni és ez így megy tovább nem tudom mit fogok tenni.Meg fogok bolondulni ha ez megy tovább.Most azt hiszik hogy nekem nincsenek érzéseim?Vagy csak ilyen taplók?

Aki csak gúnyosan tud irni az kíméljen normális kedves válaszokat szeretnék hallani.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. febr. 1. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen emberbe lehet belefutni sajnos. Nem egyedi eset. DE soha ne hidd azt, hogy ez a világ. A világban nem 50, nem 100 férfi van, hanem több ezer. A szerelmet pedig nem lehet kergetni és kierőszakolni. Akkor fog jönni, amikor jönnie kell. Idő, és nehéz kivárni, de ha nem ezen pörög az agyad, akkor jönni fog. Azt már nem tudom mikor talált rám a mostani párom, mert amikor beszélgettünk, még az exemmel voltam együtt, de a leglehetetlenebb időben szerettem meg a mostani páromat. Azt hittem sokáig nem lesz senkim, ha elengedem az exemet, és jó lesz úgy, nem is akarok senkit. Ő bebizonyította az ellenkezőjét. Akkor jön, amikor nem számítassz rá. Csak ne engedd, hogy ezek a tapasztalatok felemésszenek, mert ezek a srácok jók voltak tanulópénznek. Talán fogd fel így. Hidd el, tapasztalatból mondom ezeket, nem "boldog hippi vagyok, aki megtéríti az embereket". :)

Kapsz jó visszajelzéseket, szóval nem értem, miért olyan emberek véleménye alapján kezded el elveszíteni a magadba vetett hited, akik nem érdemlik meg. Soha ne akarj másoknak megfelelni, légy olyan, amilyen lenni akarsz. De tudd magadról, hogy milyen vagy. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, legyenek azok külsők-belsők, teljesen mindegy, az a lényeg, hogy fogadd el azokat. Ha kell, emeld ki, és amelyiken tudsz, változtass. De ne mások kedvéért. Másokért sose változz meg.

19/L

2017. febr. 1. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha azt mondják, hogy főnyeremény vagy, és valóban tényleg szép és értelmes lány vagy akkor nincs miért aggódni! Kár olyan fiú után szaladni aki számba sem vesz, mert az égvilágon semmi értelme nincs csakis magadnak teszel rosszat. Ha ők szórakoznak veled azt jeleti egyik sem a hozzád való, úgysem lennétek boldogak, hisz ez azt jelenti hogy külömböztök. Nincs semmi baj, fel a fejjel.Tudom, hogy közhelyes, de nézd a dolgok jó oldalát, és foglalkozz olyan emberekkel akikkel jól érzed magad.
2017. febr. 1. 16:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Erről szól a tinikor, kérdező. Szerelembe esünk, csalódunk, a pokolba kívánjuk a másik nem képviselőit, aztán megrázzuk magunkat és újra betesszük a kezdő tétet. Jó dolgok ezek, mert bár fájdalmasak, általuk tanuljuk az érzelmeinket megélni, kezelni.
2017. febr. 2. 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!