Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van 4-5 fiú,és nem tudom eldönteni,hogy melyik jön be.Valami tanács mi alapján állapítsam meg?
2017. jan. 30. 21:42
 1/10 KnightBalazs ***** válasza:
Melyikkel érzed a legjobban magad. Vagy marad a párbaj és aki életben marad, mert akkor konkurencia hiányában csak őt fogod választani. De szerintem inkább akivel a legjobban érzed magad és legjobban passzolsz. Mert akivel a legjobban érzed magad azzal fogod a legjobban érezni magad és azzal leszel a legboldogabb... Vagyis az lesz a legjobb választás. Seems legit, nem?
2017. jan. 30. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
CSináljátok egyszerre úgy a jó, több hímtag többre megy, legalább kileszel elégítve kellőképpen és nem fogsz ilyet kérdezni az oldalon.
2017. jan. 30. 21:45
 3/10 October15 ***** válasza:

Wow... ugye azt azért nem hitted, hogy nem fognak rommá oldani egy ilyen kérdés után?

Néha olyan öregnek érzem magam... könyörgöm 24 vagyok ne égessetek már ki...

2017. jan. 30. 21:47
 4/10 October15 ***** válasza:
*oltani #nemtudokírniacancertőlamitkaptam
2017. jan. 30. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Mérd le a fa*kukat és válassz, a hosszabb fas* mindent visz, habár köztük mind a 4-5 elég nagy balfas*, hogy szóba áll veled :D
2017. jan. 30. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

•1. Lehetőség

Kérd ki a barátaid véleményét, ők tisztábban látják majd a dolgokat.

•2. Lehetőség

Írd fel a srácok nevét egy-egy papírcetlire! Fogj meg kettő ilyen cetlit először, majd rakd őket egy sapkába! Húzz ki egyet! Ha csalódtál, akkor a másikat jobban szereted... A nyertest (aki jobban bejön) rakd le egy külön helyre, majd játszd el ezt a többi fiúval is! Ha páratlan számú fiú van, akkor amelyiknek nem jut pár azt vedd nyertesnek, majd legfeljebb késöbb esik ki. Ha ezekkel megvagy, akkor a nyertesekkel is játsz végig ugyanezt. Ha itt is páratlanul vannak, akkor kövesd a fent leírtakat!

"Játszd" addig ezt a "játékot", amíg meg nem lesz a végső nyertes 😍😘😉

2017. jan. 30. 21:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Én #2-essel értek egyet. :D

Mondták már, hogy amolyan ribizli fajba tartozol? Az egyik pasi biztos mondani fogja az 5-ből. ;)

2017. jan. 30. 21:50
 8/10 A kérdező kommentje:
October15! Persze,hogy tudtam,hogy erre ilyen válaszok fognak jönni:) Szeretem,mikor az emberek ennyire hülyék,hogy ilyen válaszokra minden fa*ságot leírnak:DD Ha ilyen gondol lenne (#kitaláltaválasz) nyilván nem gyakorin oldanám meg:DD
2017. jan. 31. 16:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ,jót nevettem,a sok "intelligens " emberen!
2017. jan. 31. 16:13
 10/10 A kérdező kommentje:
És ha egy összezavarodott tini,vagy kisebb lány komolyan ilyen "baja" van,ilyen válaszokat kap?Elég szomorú,hogy itt tart az emberiség! Sajnos az jött a teszt alapján amire számítottam.
2017. jan. 31. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!