Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jootlet lenne osszejonnom a legjobb fiu baratommal ha enis tobbet erzek iranta mint baratsag? 16L
Inkább egy nyelvtankönyvvel gyere össze előtte. Korai még pasizni ha az írás sem megy.
És nem mentség a telefon, mert én is arról írok.
A helyes írási hibákra valóban oda lehet jobban figyelni néha elég bosszantóak tudnak lenni.
Azonban ami a kérdésedet illeti. Szerintem nem lenne jó ötlet. Főleg nem akkor ha ő az egyetlen "legjobb" barátod. Ha olyan kőzegben vagytok amiből könnyedén tudnál távozni ha szükség lenne rá akkor talán-talán meg lehet probálni. A fontos szerintem az, hogy mindenképp vigyázz a következményekkel és gondolkozz jó előre mielőtt cselekszel. Nagyon könnyen el lehet rontani így egy barátságot. 17F
Helyesírásra figyelj..
A kérdésre válaszolva, pedig egy próbát megér, de csak akkor ha mindketten ugyanúgy éreztek, tehát ebben az esetben többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!