Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy a legjobb nőknek ronda pasijaik vannak?
Az exemről van szó. Régen mikor ő elsős volt én meg másodéves akkor együtt voltunk fél évig aztán lényegtelen okok miatt szétmentünk. Nemrég újra kezdtem beszélgetni vele és megint belezúgtam mert ő nagyon nagyon jó csaj! Pedig már 2 év eltelt mióta szakítottunk, azalatt nem volt komoly kapcsolata csak randizgatott az nemtom mit takar. Sokat dumáltunk én elkezdtem előhozni, hogy mi lenne ha felmelegítenénk a dolgot mert nagyon hiányzik nekem, aztán írta, hogy én is neki de ami egyszer nem működött az másodszor sem fog blablabla. Aztán abba maradtunk, hogy eljön velem randizni és majd meglátjuk mi lesz. Ezt kb 1 hónapja tologatja össze vissza mindenféle indokokkal.
Közben kiderült, hogy most van pasija és ezt ő is elmondta nekem, hogy ne haragudjak de a randi nem fog összejönni mert van valakije. Mi régen nagyon jó kis pár voltunk külsőleg is összeillettünk jó csaj jó pasi.
A mostani barátja rohadtul nem illik hozzá, ő magas szőke csodaszép arcú vékony stb a csávó meg tök alacsony arcra se nagy szám kreol bőrű kis... Nem azt mondom h cigány de azért magyarországon a kreol bőr csak egyet jelenthet. A legviccesebb, hogy exem előadta nekem nemrég hogy ő milyen pasira vágyik (kábé engem írt le külsőleg) és összejön az ellentétjével xd Akkora a srác min ő :D hát ha neki ez kell. Azóta próbáltam kideríteni mennyire komoly az ügy, követtem az exem meg a pasiját egyszer hát nagyon gáz. Amúgy a srác 23 de kb 16nak néz ki xd Az egyik barátnője szerint "szerelmesek" egymásba és hagyjam őket békén, meg hogy a srác a személyiségével fogta meg. Ez azért vicc kategória. Nembaj majd úgyis megunja egyszer és akkor én ott fogok várni tárt karokkal, hozzám lehet jönni vigasztalódni ;)) Amúgy is elcsábítom majd csak megvárom míg ez a kezdeti nyáladzás elmúlik. Már csak azért is szívügyem ez mert mi az, hogy egy jó pasi elől elveszi a csajt egy kevésbé jó? Álljon meg a menet gyerekek, engem nem fognak ezek megalázni.
Kedves kommentelők. Valami vicc ez a kérdés?
Mert én egy ilyen egoista, öntelt faxxal szerintem az életben nem találkoztam. Már ugyan miért ne lehetne egy nem túl jó képű barátja? Csillagos 5-ös az exednek,ha rájött mekkora egy gennyláda vagy. Mert ebből más nem jön le,abból,amit itt összeírkáltál. Pukkadj meg!
Egy ilyen egoita disznót bárki elhagyna. Mert többet foglalkozik,hogy most Nike-t vegyen vagy Adidast,minthogy a barátnőjének szüksége van-e rá.
Jaj de kemények vagytok. Könnyű engem oltani meg belémrúgni. Nem vagyok egoista csak tisztában vagyok az adottságaimmal, és én szeretem a lányt és nem csak kihasználni akarnám. Régen ilyen voltam de már megváltoztam. Ő hozzám sokkal jobban illik és ezt szerintem ő is tudja. És szerintem tényleg nem igazság az, hogy akiknek együtt kellene lenniük azok nincsenek mert valami nyomorék belekavar. Mellettem sokkal boldogabb lenne én tudom, mert mindent megadnék neki. Az ágyban pedig biztos, hogy 1000x jobb vagyok és tuti kisebb a farka mint az enyém. Exem régen is szerette ha kap tőlem ;) Csak nehogy a pasija is kapjon tőlem egy két régi képet ;))
Tudom, hogy nem tűnök jó fejnek de higgyétek el az vagyok, csak a cél szentesíti az eszközt. Lehet hogy mással bunkó vagyok de nem érdekel, nekem a csaj kell őt meg majd a tenyeremen hordoznám ha jól viselkedik :)
Te jó isten hát ez tényleg olyan mint valami filmbe. Te vagy az ostoba gazdag elkényeztetett szépfiú aki el akarja rabolni az okos érzékeny lelkű lázadó főszereplő mellől a bálkirálynőt aki régen maga is közületek való volt de aztán ráeszmélt hogy valójában nem ilyen és már nem csak a külsőségeket nézi :D Ez valami James Dean film akar lenni? Én eléggé egoista vagyok de azért az ilyen szintű hulladék nárcizmus még nekem is sok lenne :D El tudom képzelni ahogy nézed magad a tükörbe és vered a farkad amivel annyira elégedett vagy. Gondolom nem tudsz egy kirakat vagy autó mellett úgy elmenni, hogy ne nézd meg magad a tükörben.
Amitől te szenvedsz az nem az őszinte szerelem vagy vágyakozás a lány iránt hanem a hülyeség. Olyan hülye vagy, hogy azt hiszed szereted a lányt de megint elszóltad magadat, neked csak a legjobb csaj kell és az ezzel járó társadalmi státusz, mások irigysége és csodálata kell neked amit a csaj okoz. Ettől kattansz be mint egy veszett kutya, és nem bírod elviselni, hogy egy olyan kerekedett föléd aki külsőleg (mivel te csak eddig látsz) gyengébb nálad mert nem olyan jóképű és alacsonyabb és barnább a bőre.
Egyébként simán lehet, hogy helyesebb mint te csak te ugye ezt az istennek nem vallanád be. Tudod mit egyszer kövesd őket hazáig. Aztán nézegess be a hálószoba ablakon. Annyira bírnám ha csávónak 2x akkora farka lenne mint neked és a csaj ordítaná, hogy "ÚR ISTEN TE VAGY A LEGJOBB SENKI SEM ÉRHET A KÖZELEDBE EZAZ BÉBI MÉÉÉÉG" te meg összemennél mint egy vérpénisz és agyvérzést kapnál, hogy valaki jobb nálad te csicska.
Egyébként elárulom valószínűleg az ágyban is tudhat a csávó, mivel külsőleg vannak hátrányai ezért biztosan figyelmesebb és jobban oda teszi magát a "BARÁTNŐDNÉL" (ilyet még én se láttam, hogy nem a barátnője de így hívja) mind te valaha is csináltad. Szóval vizualizáld sokat ahogy a "barátnődet" dugja a srác valószínűleg egész nap. Tudod a párkapcsolatok elején olyanok mint a nyulak :))) Szerintem most is éppen a srácnál van és lovagol rajta vagy oboázik a farkán :))) Erre gondolj sokat! További szép napot!
8-as 👍✋👏👏
Neked nem a lány kell kedves Kérdező,hanem ahogy mondta 8-as a státusz. Ez már szinte rögeszmés,beteges. Nem vagy beszámítható szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!