Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet, hogy a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a legjobb nőknek ronda pasijaik vannak?

Figyelt kérdés

Az exemről van szó. Régen mikor ő elsős volt én meg másodéves akkor együtt voltunk fél évig aztán lényegtelen okok miatt szétmentünk. Nemrég újra kezdtem beszélgetni vele és megint belezúgtam mert ő nagyon nagyon jó csaj! Pedig már 2 év eltelt mióta szakítottunk, azalatt nem volt komoly kapcsolata csak randizgatott az nemtom mit takar. Sokat dumáltunk én elkezdtem előhozni, hogy mi lenne ha felmelegítenénk a dolgot mert nagyon hiányzik nekem, aztán írta, hogy én is neki de ami egyszer nem működött az másodszor sem fog blablabla. Aztán abba maradtunk, hogy eljön velem randizni és majd meglátjuk mi lesz. Ezt kb 1 hónapja tologatja össze vissza mindenféle indokokkal.

Közben kiderült, hogy most van pasija és ezt ő is elmondta nekem, hogy ne haragudjak de a randi nem fog összejönni mert van valakije. Mi régen nagyon jó kis pár voltunk külsőleg is összeillettünk jó csaj jó pasi.

A mostani barátja rohadtul nem illik hozzá, ő magas szőke csodaszép arcú vékony stb a csávó meg tök alacsony arcra se nagy szám kreol bőrű kis... Nem azt mondom h cigány de azért magyarországon a kreol bőr csak egyet jelenthet. A legviccesebb, hogy exem előadta nekem nemrég hogy ő milyen pasira vágyik (kábé engem írt le külsőleg) és összejön az ellentétjével xd Akkora a srác min ő :D hát ha neki ez kell. Azóta próbáltam kideríteni mennyire komoly az ügy, követtem az exem meg a pasiját egyszer hát nagyon gáz. Amúgy a srác 23 de kb 16nak néz ki xd Az egyik barátnője szerint "szerelmesek" egymásba és hagyjam őket békén, meg hogy a srác a személyiségével fogta meg. Ez azért vicc kategória. Nembaj majd úgyis megunja egyszer és akkor én ott fogok várni tárt karokkal, hozzám lehet jönni vigasztalódni ;)) Amúgy is elcsábítom majd csak megvárom míg ez a kezdeti nyáladzás elmúlik. Már csak azért is szívügyem ez mert mi az, hogy egy jó pasi elől elveszi a csajt egy kevésbé jó? Álljon meg a menet gyerekek, engem nem fognak ezek megalázni.

2017. jan. 27. 11:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
#8-as, szétröhögtem magam a válaszodon! :'D Ilyen vicces és egyben teljesen igaz választ már rég olvastam. Ma, kérdező, ilyen egy megnyerő személyiség.!
2017. jan. 27. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!