Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj ha még nem vagyok szerelmes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teszza01 kérdése:

Baj ha még nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
Sziasztok Tessza vagyok egy 13 éves lány. Még soha nem voltam szerelmes és nem is volt csokóm se párkapcsolatom. Engem nem zavarna, ha a többiek nem gúnyolnának ki miatta. Szerintetek normális hogy inkább a tanulásra koncentrálok és a hobbikra mint a fiúkra?
2017. jan. 29. 23:50
 1/3 anonim válasza:
100%
Szia Tessza! Semmi képen ne hallgass a többi üres fejű megjegyzéseire! 13 évesen még a barbi babákkal kellene játszani nem a fiuk nyelvével vagy egyébiekkel.. :D Addig jó amíg nem a fiúkra koncentrálsz :)
2017. jan. 29. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért a barbie baba túlzás.Viszont teljesen normális az,hogy ha nem érdekelnek.Sőt.A középiskolában bőven lesz majd erre alkalmad :) Semmivel sem vagy elkésve.
2017. jan. 30. 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Szervusz Tessze, nekem nem gond, 13 évesen amúgy is korai plusz te sem akarod szóval ezen van a lényeg, ne mások határozzák meg az életedet, sőt ebben a korban még te cselekszel helyesen.
2017. jan. 30. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!