Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Ő 7.-es, én 8.-os. De igazából csak 2 hónap van köztünk. Nekem nagyon tetszik, barátnőm azt mondja, ő úgy látja én is tetszek neki. Pár nappal ezelőtt suliban az udvaron sok helyen volt jég, csúszott is mint a t@kony..😂 Szóval szünet volt, a Fiúk baromkodtak, és ő elesett, de amint felállt mosolygott, rámnézett és vadul hajtogatta csak hogy nemfájt ő else esett!! Szünetekben sokat bámul, múltkor a buszmegbe beszélgettünk, amikor hosszas csönd lett csak néztük egymást és elmosolyodott, nevettünk 😊 Mindíg köszön, úgy tűnik néha mintha keresné a társaságom, de ez nem biztos... Nem egy vad fiú, inkább csendesebb, "poénkodós" , aranyos gyerek😊

Viszont múltkor ráírtam, és hamar lerázott, hogy neki házit kell irnia... Aztán kiderult (biztos forrasbol😁) hogy nem is irt házit..

Szóval szerintetek? Nem vagyok egy bátor alak, tehát amíg biztosra nem megyek, nemvalószínű hogy elé merek állni a hülye kérdéseimmel...

14/L

Az értelmes válaszokat pedig előre is köszönöm😄

2017. jan. 27. 00:15
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Nem
2017. jan. 27. 02:41
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Ez a leírás ráillik egy olyan személyre,aki barátkozni akar veled. Nem több.
2017. jan. 27. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Heeeeló,ha kell valami,akkor kérdezd már meg tőle.

Ha ő eddig nem lépett,nem feltétlenül jelenti azt,hogy nem akar semmit.

Amúgy meg ne várd a csodát,ha szeretnél valamit,tegyél is érte.

2017. jan. 27. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak baratkozni szeretne...:(
2017. jan. 27. 22:33
 5/7 Dórica :) ***** válasza:
73%
Szerintem szeret téged csak bizonyos esetekben nem meri kimutatni. Légy mindig önmagad, és az a fő hogy ha úgy látod hogy nem kellesz neki ne ""
2017. jan. 27. 23:50
 6/7 Dórica :) ***** válasza:
*ne loholj utána
2017. jan. 27. 23:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tetszel neki, csak félénk. De igazából a legegyszerűbb módja az, ha megkérdezed vagy elmondod te neki.
2017. jan. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!