Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szerelmes lenni?!
Figyelt kérdés
Annyira szeretnek mar végre IGAZÁN szerelmes lenni!!!! Eddig meg csak fellángolásaim voltak. Volt egy hosszabb is, de akkor is csak szimpla fellángolás volt :/
Konkrétan nem is tudom, hogy mi a kérdésem. Csak muszáj volt ide leírnom, hátha valaki tud segíteni :/
2017. jan. 28. 18:49
1/8 anonim 

válasza:

Ezt erőltetni sajnos nem lehet, majd jön magától a szerelem. :)
4/8 anonim 

válasza:

ez olyan, mi,t a menstruáció. Először azt is akarod, aztán rájössz, hogy bem csak jó van benne.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😘
4-es Te aztán tényleg ra tapintottál a lényegre! 😉 Köszi!
2017. jan. 28. 21:00
6/8 anonim 

válasza:

ÉN IS?! Ja, de én már az vagyok és viszonozva van.. HaHaHa :D
7/8 A kérdező kommentje:
#6 hű, de vicces...
2017. jan. 29. 10:00
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat! 😘
2017. jan. 29. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!