Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtatok jobbat az első "szerelmeteknél"?
Akármilyen fiúval találkozok, vagy ismerkedek meg, sose érzem jobbnak az első "szerelmemnél"...
Nyugtassatok meg, hogy pár évig ti is így vélelkedtetek erről, mégis találtatok idővel olyat, akihez jobban ragaszkodtatok...
Volt már sok fiu aki szimpi volt és tetszett, viszont az elsonel akinel tenyleg szerelmet ereztem azota sem felejtem el. Mi.dig látom ahogy a barátnojevel kezenfogva sétálnak én meg tök nyugodt vagyok *sir a sarokban*
De egyszer ugyis jön valaki aki elfeledteti. Vagy az is lehet, hogy végül mégis o a nagy o
Megnyugodhatsz. Találni fogsz. Az első szerelem nem erősebb a többinél, csak annyi, hogy az egy új dolog volt és erősebbnek érezted, attól még valójában nem az. Én találtam olyat akit bátran állíthatom, hogy sokkal jobban szeretem mint az elsőt. De ez az egész fejben dől el.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!