Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Találtatok jobbat az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtatok jobbat az első "szerelmeteknél"?

Figyelt kérdés

Akármilyen fiúval találkozok, vagy ismerkedek meg, sose érzem jobbnak az első "szerelmemnél"...

Nyugtassatok meg, hogy pár évig ti is így vélelkedtetek erről, mégis találtatok idővel olyat, akihez jobban ragaszkodtatok...

2017. jan. 28. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Volt már sok fiu aki szimpi volt és tetszett, viszont az elsonel akinel tenyleg szerelmet ereztem azota sem felejtem el. Mi.dig látom ahogy a barátnojevel kezenfogva sétálnak én meg tök nyugodt vagyok *sir a sarokban*

De egyszer ugyis jön valaki aki elfeledteti. Vagy az is lehet, hogy végül mégis o a nagy o

2017. jan. 28. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Hat az elso szerwlmedet teljesen soha nem fogod elfelejteni, kicsit mindig itt lesz a szivedben. Maxmimum talalsz valakit akit nagyon szeretsz de soha nem lesz az elsonel nagyobb szerelem, hozzatennem h szerintem van igy lehet h mas mashogy gondolja
2017. jan. 28. 13:07
 3/7 anonim válasza:
Én is most estem át az első szerelmen ,remélem hogy te is és mindenki aki bánatos megtalálja az igazit :)
2017. jan. 28. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Még az első sem volt meg, akkor meg minek siessek?
2017. jan. 28. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok időnek kellett eltelnie és nagyon sok mindennek kellett történnie (a végső szakaszon csinált egy nagyon gusztustalan dolgot) és ezeknek köszönhetően tudtam kiszeretni belőle, plusz megismertem egy fiút, és ha nem is ugyanaz az érzés, de ő ki tudott végleg belőle zökkenteni. Ettől függetlenül minden nap eszembe jut még az első szerelmem, szerintem még hosszú ideig is fog, és néha beszélünk is mostanság, de olyan fura mindazok után amiken keresztül mentünk, hogy már nem jelent semmit.
2017. jan. 28. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Megnyugodhatsz. Találni fogsz. Az első szerelem nem erősebb a többinél, csak annyi, hogy az egy új dolog volt és erősebbnek érezted, attól még valójában nem az. Én találtam olyat akit bátran állíthatom, hogy sokkal jobban szeretem mint az elsőt. De ez az egész fejben dől el.

18/F

2017. jan. 29. 02:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem..Talán ez csak nálam van így de az első szerelmemnél jobbat soha nem találtam. Jártam elég fiúval de soha nem volt olyan jó senkivel, mint az első szerelmemmel :(
2017. jan. 29. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!