Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Segítség! Hogyan szólítsam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pepsy Gamer kérdése:

Segítség! Hogyan szólítsam meg a fiút?

Figyelt kérdés

Gondolom páran emlékeznek még a kettes villamosos kérdésemre, és szeretném tisztázni, hogy nem trollkodok. Tényleg keresem az a fiút, akit a villamoson láttam.

Nagy szerencsének örvendtem, hisz ma megint láttam az említett járművön. Csak ugyebár olyan félénk voltam, hogy nem tettem semmit, csak bámultam. Néha találkozott a tekintetünk, kb. 4-szer. A mai nap alkalmán megtudtam, hogy szerdán mikor szokott a villamoson utazni. A kérdésem pedig a következő: hogyan szólítsam meg? Mit mondjak neki? Nem akarok rámenős lenni, mert félek, hogy nem jönnék be neki... Szeretném, ha segítenétek nekem :)

2017. jan. 25. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Reggel ott leszek én is a kettesen, szólhatsz nekem is :D
2017. jan. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!