Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap volt az első csókunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap volt az első csókunk és kimondta hogy szeret. Tényleg így érez?

Figyelt kérdés
Egy hónapja ismertük meg egymást ez volt a negyedik találkozás felmentem hozzájuk.Megcsókolt már egy ideje csókolóztunk megállt azt mondta hogy szeretlek és tovább folytattuk.Azért mondhatta hogy mégjobban beinduljak? mert akkor bevállt:D egyébként én nem mondtam rá semmit mert még nem érzek iránta szerelmet és kicsit kellemetlenül érzem magam. én 16L ő 22F
2017. jan. 22. 08:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Ilyen az a Miskolc..

Mi honnan tudjuk,? TEssék igen komolyan gondolja, gondolom ezt akarod hallani.

2017. jan. 22. 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Ne haragudj, de 16 évesen egy 22 évessel csókolózól?

Ha nem vagy bele szerelmes, minek hagytad, hogy a srác megcsókoljon? Egyáltalán hogyan jutottatok el odáig????

Nem tudom, hogy mit akarna egy 16 évestől, úgyhogy sztem nem azért mondta, mert TÉNYLEG szeret. Persze fennáll a lehetőség, hogy igazat mondott, de akkor is... Érted. 😉

Szóval sztem megnyugodhatsz 😉

2017. jan. 22. 09:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ha csak azt akarna akkor nem mutatott volna mar be a barátainak a szülei is tudnak rólam es az enyémek is rola es nem ellenzik.Egy honapot se vart volna egy csókkal ha csak azt akarna mert akkor elment volna máshoz es lehet tobbet is kapott volna :D na mindegy azert koszonom a válaszokat:::)))
2017. jan. 22. 09:17
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Figyu, minek tetted fel ezt a kérdést, ha Te már amúgy is tudod a valaszt? 😓
2017. jan. 22. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem vagy belé szerelmes, akkor minek smároltok? Minek ismeritek egymás szüleit? Ez csak nekem magas? Vagy minden sráccal smárolsz?
2017. jan. 22. 10:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerelmes meg nem vagyok bele csak erzek iránta valamit amit nem tudok megmagyarazni...egyébként nem smarolok mindenkivel nyugi😉
2017. jan. 22. 10:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Értem, és úgy a 3. szex felé már körvonalazódni fog valami szerelem féleség, vagy ez reménytelen?
2017. jan. 22. 10:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy átlátod-e a problémát. Az emberek előbb szerelembe esnek, és utána nyalják-falják egymást. Az "érzek iránta valamit" lépcsőfoknál még csak találkozgatnak és ismerkednek.
2017. jan. 22. 10:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Addig nem szexelek vele ameddig nem vagyok bele szerelmes nyugi...

Igen ertem es ezert is erzem magam kellemetlenül de igy rettentő nehez nekem hozza Közelebb kerülni hogy hetente egyszer találkozunk de most hogy ez megtörtént egyre jobban kötődök hozza😏

2017. jan. 22. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!