Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne jusson többet eszembe?
1 hete elmentem bátyámmal korcsolyapályára, ahol éjfélig ilyen buli féleség volt.
Szóval azon kívül, hogy nincs telelehelve a hely és hogy jéghideg van ugyanolyan minden.
Az első probléma rögtön az volt, hogy én nem tudok korizni, de szerencsémre bátyám és haverjai sem voltak olyan sokat a jégen.(szóval nem is értem mi értelme volt elmenni😂)
Szóval elmentek cigizni és ott megismertem néhány srácot.
Bár ez kicsit furán jött ki, mert én az egyikőjükkel már beszéltem bátyám exének a telójáról.
Miután túlestünk a helyzet kellemetlen részén mialatt bátyámmal még nekünk kellett magyarázkodni hogy nem vagyunk együtt, csak testvérek vagyunk, utána az egyik srác megdícsért hogy szép vagyok, de fogalmam sincs hogy komolyan mondta-e vagy sem.
Az este további részében ezzel a társasággal voltunk és nagyon jól éreztem magam, de olyan nagyon sokat nem beszélgettünk.
Egy hete folyton eszembe jut ez a srác, mit tudnék tenni, hogy ez ne így legyen?

Szerintem nem mindegyik srácnak könnyű megdícsérni egy lányt, lehet neki se volt az. Ha mindig eszedbe jut, írogass vele Facebookon, beszéljetek meg egy randit vagy hasonlók. Én a helyedben nem mondanék le arról a srácról. :)
14/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!