Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy ne jusson...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne jusson többet eszembe?

Figyelt kérdés

1 hete elmentem bátyámmal korcsolyapályára, ahol éjfélig ilyen buli féleség volt.

Szóval azon kívül, hogy nincs telelehelve a hely és hogy jéghideg van ugyanolyan minden.

Az első probléma rögtön az volt, hogy én nem tudok korizni, de szerencsémre bátyám és haverjai sem voltak olyan sokat a jégen.(szóval nem is értem mi értelme volt elmenni😂)

Szóval elmentek cigizni és ott megismertem néhány srácot.

Bár ez kicsit furán jött ki, mert én az egyikőjükkel már beszéltem bátyám exének a telójáról.

Miután túlestünk a helyzet kellemetlen részén mialatt bátyámmal még nekünk kellett magyarázkodni hogy nem vagyunk együtt, csak testvérek vagyunk, utána az egyik srác megdícsért hogy szép vagyok, de fogalmam sincs hogy komolyan mondta-e vagy sem.

Az este további részében ezzel a társasággal voltunk és nagyon jól éreztem magam, de olyan nagyon sokat nem beszélgettünk.

Egy hete folyton eszembe jut ez a srác, mit tudnék tenni, hogy ez ne így legyen?

2017. jan. 28. 09:55
 1/2 CFB ***** válasza:

Szerintem nem mindegyik srácnak könnyű megdícsérni egy lányt, lehet neki se volt az. Ha mindig eszedbe jut, írogass vele Facebookon, beszéljetek meg egy randit vagy hasonlók. Én a helyedben nem mondanék le arról a srácról. :)

14/L

2017. jan. 28. 11:46
 2/2 anonim ***** válasza:
18 eves fiu létemre megdicsérni egy lányt, feler nekem egy fel szerelmi vallomással. Azonban rengetegen vannak, akik kb minden nem igénytelen lánynak mondjak sajnos
2017. jan. 28. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!