Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszek neki? SOS

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki? SOS

Figyelt kérdés
Tehát van egy osztálytàrsam (új suli), aki az elején nem tetszett, de idõvel megkedveltem. Az elején köcsögösködtünk nyílvánosan, fb-n s írunk néha,suliban sokszor rám néz, kedveskedik. Egyik osztálytàrsamnak is õ tetszik, és néha úgy tūnik, hogy õ tetszik neki,.n10 csalhatatlan jel hogy tetszel a fiúnak néha meg én. Sos! 15/L
2017. jan. 27. 14:07
 1/8 A kérdező kommentje:

Uh, veletlen bemasoltam vmit a kerdesbe.

Ugy van hogy "Egyik osztalytarsamnak is o tetszik, es neha ugy tunik hogy o tetszik neki, neha meg en. 15/L"

xdd

2017. jan. 27. 14:28
 2/8 Párnahuzat ***** válasza:
xDDDDDDDDDDD már is ilyen 10 csalhaatatlan tényeket olvasol? xDDD
2017. jan. 27. 14:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem, csak màs ilyen kérdéseket olvastam, ahol a csaj az írta hogy 2-3 talált a fiúra mert olvasott ilyenekeket, és kimásoltamhogy én is nézzem meg XD
2017. jan. 27. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Osztálytárs. Házi nyúlra nem lövünk.
2017. jan. 27. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 igazad van

Ráadásul még nem is igazán ismeritek egymást.

2017. jan. 27. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

A témához annyiban tudok érdemben hozzászólni, hogy megmutatom az SOS morse-jelét, így néz ki:

...---...

2017. jan. 27. 15:29
 7/8 Dórica :) ***** válasza:
Adok egy értelmes választ. Én a helyedben utalgatnek arra h tetszik nekem egy srác, de te tudod. 15/L
2017. jan. 30. 23:41
 8/8 anonim válasza:
Nekem koábban tetszett az egyik osztálytársam, de németbe utazott 2 évre. Most visszajött és újra tetszik.
2017. febr. 18. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!