Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet hogy én is tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe már régóta szerelmes vagyok és kb október körül el is mondtam neki de azt mondta hogy neki van barátnője
Utána volt még hogy pár dologról beszéltünk facebookon vagy személyesen de ritkán.
De mostanában meg azt veszem észre hogy többször engem néz és mosolyog meg már kedvesebb velem mint régen
Szerintetek ez lehet hogy azért van mert tetszek neki vagy más miatt?
2017. jan. 14. 18:16
1/4 anonim válasza:
Meglehet hogy tetszel neki. Egy fiú csak akkor csinal ilyeneket ha egy lány tetszik neki.
azt tudod esetleg hogy jár e még a lánnyal akit említettél? mert ha nem akkor van nala esélyed
Kérdezd meg esetleg h elmegy e veled valahova ( pl: megnezni egy filmet,vagy elmentek kajálni valahova stb)
2/4 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy már nincs együtt azzal a lánnyal :)
2017. jan. 14. 18:36
3/4 anonim 

válasza:

Lehet, hogy tetszel, de lehet, hogy csak szivat és vak reményeket akar elhitetni veled. Még együtt van a barátnőjével? Ha igen akkor mindenkép kerüld a párkapcsolat kialakítását.
4/4 anonim válasza:
Előfordulhat. Azonban mivel elmondtad neki mit érzel iránta, innentől már ne rohanj hozzá, hanem várd meg amíg ő lép. És ne menj bele mindjárt a kapcsolatba, kivéve ha nagyon nagyon szereted. Előbb derítsd ki (finoman puhatolva, nézd hogy bánik veled), hogy mit is akar tőled. Ha azért akar veled összejönni, mert tényleg tetszel neki, akkor mehet a kapcsolat. Azonban ha azt látod hogy csak meg akar fektetni, vagy a barátnője szakított vele és nem fordítva, és csak kell neki valaki hogy ne legyen "szingli" akkor is hagyd. Sok sikert 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!