Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hóditsak meg egy lányt?
Az intelligens és udvarias fiúk tényleg vonzóbbak egy lány szemében (ez a lány érettségétől is függ). Jó az, ha tudod, hogy mit szeret szabad idejében csinálni, mi az ami érdekli. Erre a kérdésre azért nehéz választ adni, mert a személyiségétől is függ, az ,hogy mi jön be neki.Tudom eléggé elcsépelt, de add önmagadat. Sokkal könnyebben látja meg akkor, hogy mi az ami különleges benned. :) Például ha a lány kocka játszatok együtt! :D Közben skype, így beszélgetni is tudtok és a játék is élvezetesebb.
A lényeg, hogy találj valami közös pontot bennetek, ami miatt több időt tudsz vele tölteni, és beszélgetni. Törődj vele, és tudom, hogy nehéz,de próbálj meg nem féltékeny lenni (vagy nem kimutatni) a többi fiú barátjára , ez negatívan befolyásolhatja a mostani kapcsolatotokat is.
Te idefigyelj 3-as!
Nem mindenki a fotelból rohadva éli le az életét a számítógép mellett! Ebből nem lesz hódítás aranyom! Ideje kikelni a fotelodból, és körülnézni az életben, kiszimatolni az utcára, körülnézni, hogy mi van! Játszani egy géppel is tud, erre nincs szüksége senkinek! EMBERI kapcsolatokra van szüksége!!
"Például ha a lány kocka játszatok együtt! :D Közben skype, így beszélgetni is tudtok és a játék is élvezetesebb. "
igen de igazabol tegnap bevallottam neki és azt mondta hogy már tudja rég.. de az a baj hogy ő még nem tette túl magát egy srácon és most várjak vagy milegyen?
szoktunk skypolni sétalni eggyütt lógni de ő csak barátként gondol rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!