Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hódítsak meg egy 12...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg egy 12 éves lányt?

Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy kezdjem el? Nem ismerem,csak látásból,de ő engem szerintem még úgy se ismerm. 15F
2015. jún. 20. 07:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne a 12 éves kislányokat terrorizáljad szerintem :D

15 éves vagy,tele van az ország 14-15 éves szép,normális lányokkal. :D

Amúgy sok lány szívén át háziállatokon keresztül vezet az út. (Én most pl. magamból indultam ki.) Vagy a divaton keresztül. De a hobbijával se lőhetsz mellé.

Valamit kell keresni vele kapcsolatba,aztán hajrá. :D

De amúgy,ha nem vagy kreatív,akkor teljesen egyszerűen közlöd vele,hogy Szép vagy,tetszik a ..... (nemtudom,hogy mi tetszik benne) vagy Nem lenne kedved eljönni egyet ......???(amit szeret csinálni)

Ha nem tudod mit szeret,a külsőre menős szöveggel meg nem akarsz próbálkozni,akkor ráírsz Facebookon,vagy leszólítod suliba,egy kicsit beszélgetsz vele,kb. a 3. kérdés szokott lenni,hogy Na,és te mit szeretsz csinálni,amikor ráérsz?? Ő válaszol. Még beszélgettek,ameddig jólesik,majd szépen hazamész,leülsz az ágyadra,és kiterveled :D

Sok szerencsét! :)15/L

2015. jún. 20. 08:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát de na,megtetszett :D

Amúgy köszi ^^

2015. jún. 20. 08:34
 3/5 anonim válasza:
Fagyival!
2015. jún. 20. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Állj elé és mond: Tibor vagyok és hódítani akarok!
2015. jún. 20. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Vidd el játékboltba
2015. jún. 21. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!