Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lányt hogy hóditsak meg?
Figyelt kérdés
Aztmondta hogy ő még nem volt sose szerelmes meg hasonló dolgok, ez lehet csak kamu hogy lerázzon?Bókoljak neki mindig és legyek segitőkész és egy nap kérdezzek rá? Az a baj hogy nem úgy kezdtem az ismerkedést(4 napja ismeremkb), hogy bókoltam neki meg ilyenek hanem hülyéskedni,viccelődni próbáltam vele, ez lehet baj? 19 évesek vagyunk amúgy!Álltalába mosolyog ha rámnéz vagy nevet és egész jól kijövünk.2016. szept. 28. 22:40
1/3 anonim válasza:
Na barátom, megjegyzem, hogy azzal amit leírtál, esetleg bekerülsz egy barátzóna státuszba és viszontlátásra. Ugyan lehetsz segítőkész, de nagyon megkell húzni az adott határvonalat. Bókolj neki mindig ? nem, felejtsd el. Nehéz fába vágtad a fejszét nincs kedvem annyit írni, mit hogy kéne a titkomat pedig ingyen nem szívesen adom át, csak ezt ne tedd és már is sokat segítettem :)
2/3 A kérdező kommentje:
A válaszod alapján elég bunkó lehetsz haver :D
2016. szept. 29. 21:40
3/3 anonim válasza:
Igen, az vagyok, volt idő, hogy bókoltam én is és kedves voltam, ez elmúlt, minek legyek egy valakinél a második, ha rengeteg helyen első lehetek ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!