Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon leégettem magam a fiú előtt aki tetszik. Mihez kezdjek?
Tudom, hogy hosszú regényt írtam de annyira össze vagyok most zuhanva :(
Az a helyzet, hogy eddig életembe kétszer fordult csak az elő velem, hogy én futok egy fiú után és nem fordítva. Emiatt már csináltam pár szánalmas dolgot a múltban megalázva vele magamat azért is írtam ki a kérdést, hogy ez lehetőleg többet ne forduljon elő, nem akarom lejáratni magam mégjobban.
Szóval van ez a srác, egyetemista én még gimis vagyok. Egy házibuliban találkoztunk először egyből szemet szúrt nekem nem is nagyon tudtam másra figyelni este. Már csak azért is mert az összes többi fiú szokás szerint tepert nálam, nem nagyképűségből írom ezeket de tényleg elég szép és népszerű lány vagyok és hát napi szinten kapok ajánlatokat szóval ez a része nem új nekem. Bevallom egy picit talán néha még önelégült is vagyok vagy tiszteletlen másokkal amit utólag mindig megbánok, talán ezért kapom most ezt vissza :((
Szóval egész este sasoltam a srácot és egyszer amikor kiment pár emberrel "valamit" szívni az erkélyre akkor én is kimentem hozzájuk. Szerencsére barátnőm kapcsolt és intézkedett szóval elég hamar kettesbe tudtunk maradni, beszélgetni kezdtünk. Olyan jó pasi de tényleg, annyira helyes, szép szeme van különleges a kisugárzása ahogy öltözködik minden. És egyből rájöttem, hogy ő mennyire okos is valójában de feltűnt hogy nehéz eset. Kedves volt nagyon, bókolt is nekem én meg reflexből bunkóztam vele de nem jött zavarba tőle csak azóta más velem. Kedves is de ez az egy apróság valahogy tök megváltoztatta, cinikusabb lett velem és úgy kezel mint egy kislányt. Ettől függetlenül nagyon jól elvoltunk és több órát beszélgettünk de semmi nem történt.
Nem találkoztam vele múlt hétvégéig, akkor is kb mikor meglátott távolról biccentett egyet és azt hittem ez már ennyi lesz aztán csak odajött. Beszélgettünk és valahogy szóba jött a telefonja és kérdeztem, hogy megnézhetem-e? Aztán nem akarta odaadni de végül csak rávettem, megnéztem a zenéit is leginkább rockzenék voltak de volt egy csomó ilyen komolyzenei darab meg instrumentális szám és hát röhögve szóvátettem, hogy "ez miii?" ő meg mondta, hogy ez xy és, hogy szokott néha ilyeneket is hallgatni én meg nyomogattam be őket és röhögve mondtam, hogy "kemény vagy". Erre megsértődött és totál leoltott, hogy gondolja én mennyire értek a zenéhez és hogy ezek a számok tudnak a legszebbek lenni és ha nem tetszik ne bztassam a telefonját, aztán kikapta a kezemből és elment. Én meg ott maradtam egyedül, de annyira meglepett, hogy ilyen zenéi vannak mert nekem róla konkrétan azt mesélték, hogy drogos. Vagy az volt vagy nemtudom, de még inni se nagyon ivott.
Még aznap este később az utcán utolértem és mondtam neki, hogy "na mivan bepukkadtál"? Aztán mondta is hogy nem de azért láttam rajta, hogy haragszik. De cukiskodtam vele meg bújtam és hamar megenyhült együtt sétáltunk, közben belé karoltam :) Párszor finoman átcsúsztatta az ujjait az én ujjaim között és megfogta a derekamat is, azthittem már sínen vagyunk és hamarosan csók is lesz.
De én már ittam elég sokat és szóba jött valahogy fogalmam sincs hogyan az a téma, hogy én mi akarok lenni minek fogok tanulni stb vagy olyan férfit szeretnék-e aki mellett nem kell majd dolgozni stb. És én meg valahogy elszóltam magam vagyis hülyeségeket beszéltem, és az jött le belőle, hogy nekem mennyire fontos hogy a srác gazdag legyen mert aki szegény annak nincs semmi lehetősége vagy ilyesmi. És akkor hallgatott egy ideig majd csak mosolygott és mondta, hogy aham szóval akkor te ilyen lány vagy. Én meg játszottam a hülyét, hogy milyen? Miről beszélsz? És tök elrontottam az egészet mert nem telt el 10 perc és közölte ,hogy neki már tényleg mennie kell és hogy haza tudok-e gond nélkül jutni egyedül :(( Éreztem, hogy ezzel rontottam el, hogy ostobán viselkedtem egész este. Ha befogom ki tudja mi történt, volna talán most boldog lennék :((( Biztosan egy ostoba hülye kis pcsának néz... Ő tök más neki facebookján is csak egy kép van, csak azokkal beszélget akiket tényleg ismer engem be sem jelölt :(( Nem akarok megalázkodni vagy teperni érte de annyira vágyom rá, ő olyan különleges. Érzem, hogy mellette én is más lennék jobb mint most, most is csak azért viselkedtem így mert eddig ez kellett a fiúknak. Szerintetek mit csináljak? Lutri, hogy összefutok e vele a hétvégén mi van ha nem? Mi van ha igen? Ezek után már hiába szemeznék vele nem tudnám csak úgy elcsábítani, lejárattam magamat... Légyszives segítsetek! :(
" De cukiskodtam vele meg bújtam"
Engem legjobban ez a rész akasztott ki . XDDDDD
De am a leírtakból ítélve egy p*csának tűnsz aki mindig csinálja magát és be van törve az orra,ha valakinek nem kell.
"Én tényleg meg szeretnék változni, de ahhoz egy olyan személy kellene aki olyan mint Ő aki érettebb nálam aki mellett felnőhetek, aki vigyázna rám!"
Csak te tudod megváltoztatni saját magad senki más.
Első tanács: Előbb változz meg magad miatt,aztán beszélj vele. És bizonyítsd be neki,hogy igenis tudsz érett lenni.
"Ő az ideális társ nekem."
Nem. Őt gondolod (képzeled) az ideális társnak. De nem ismered. Villanásokat láttál belőle, amik alapján van valami kép benned róla.
"Először is nem kéne rbancosan viselkednem igaz? De ha egyszer annyira kívánom... Megőrjít."
Nem ideális társat keresel, hanem egy kiadós pitykézést. De talán még magad is elhiszed, hogy "nem kellenek már kalandok meg 'menő' fiúk."
Ezt elszúrtad. Hagyd békén. Ha valamit szeretne, majd keresni fog.
Persze: Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!