Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy fiú, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiú, mit csináljak? 15/L

Figyelt kérdés

Én egy kicsikét duci vagyok, viszont ő elég sovány, nem illünk össze, viszont nagyon tetszik.

Sokszor beszélgetünk, és néhány órán mellettem ül. Néha csak úgy hirtelen megfogja a kezem hogy mutasson rajta valamit, és nekem ilyenkor szinte kiugrik a szívem.

A barátságunkat nem akarom tönkre tenni, mert nagyon jófej és egy fontos barátomat veszteném el .:(

Mit tegyek? :(

2017. jan. 26. 20:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Úgyis elveszíted! A tini fiúk undorodnak a hájas lányoktól. Meg ciki a haverok előtt is! Gondolkozzál már! Házi nyúlra amúgy sem lövünk!
2017. febr. 11. 12:02
 12/14 A kérdező kommentje:
:(
2017. febr. 14. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:

#11es válaszoló

Hogy te mekkora egy s..ggf..j vagy!!

Már elnézést a kifejezésért de tudod lehetséges hogy nem minden ember olyan felszines f..sz mint te!

Elolvastam a kommentedet és r..h..dt..l felidegelt..

Van az a fogalom.. Nemtudom ismerős lesz e neked.. "Kedvesség" Kipróbálhatnád :) Senkinek nem árt!!

És tényleg.. A normális válaszoloktol elnézést kérek amiért ennyire szókimondó voltam.. (És a ".."-kal még visszafogott próbáltam lenni)

2017. máj. 29. 22:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Na sziasztok! Jó rég volt már ez a kérdés, sajnos nem jött össze a szitu :( Az említett fiú, egy idő után miután elkezdtem felé közeledni, egyre kevesebb időt töltött velem..

Mostanra már odáig jutottunk, hogy kb nem is nagyon beszélünk, csak köszönünk, ha meglátjuk egymást.

A szívem szakadt meg, de már úgy érzem sikerült rajta kellően túl lépnem.

2018. márc. 19. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!