Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú, mit csináljak? 15/L
Én egy kicsikét duci vagyok, viszont ő elég sovány, nem illünk össze, viszont nagyon tetszik.
Sokszor beszélgetünk, és néhány órán mellettem ül. Néha csak úgy hirtelen megfogja a kezem hogy mutasson rajta valamit, és nekem ilyenkor szinte kiugrik a szívem.
A barátságunkat nem akarom tönkre tenni, mert nagyon jófej és egy fontos barátomat veszteném el .:(
Mit tegyek? :(
#11es válaszoló
Hogy te mekkora egy s..ggf..j vagy!!
Már elnézést a kifejezésért de tudod lehetséges hogy nem minden ember olyan felszines f..sz mint te!
Elolvastam a kommentedet és r..h..dt..l felidegelt..
Van az a fogalom.. Nemtudom ismerős lesz e neked.. "Kedvesség" Kipróbálhatnád :) Senkinek nem árt!!
És tényleg.. A normális válaszoloktol elnézést kérek amiért ennyire szókimondó voltam.. (És a ".."-kal még visszafogott próbáltam lenni)
Na sziasztok! Jó rég volt már ez a kérdés, sajnos nem jött össze a szitu :( Az említett fiú, egy idő után miután elkezdtem felé közeledni, egyre kevesebb időt töltött velem..
Mostanra már odáig jutottunk, hogy kb nem is nagyon beszélünk, csak köszönünk, ha meglátjuk egymást.
A szívem szakadt meg, de már úgy érzem sikerült rajta kellően túl lépnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!