Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú, de nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, de nem tudom elmondani neki. Mitt tegyek?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, és tényleg, szeretem is, de felvételizett egy másik suliba, és félek hogy elmegy. Azt is akarom hogy sikeres legyen, de azt is hogy együtt legyünk. 12/L, tudom most mindenki azt fogja írni, hogy ennyi évesen nem lehet komoly párkapcsolat, de én hiszek benne hogy lehet. Na de. Tippek?

2017. jan. 24. 19:44
 1/3 Stark2000 ***** válasza:
Az egész azon múlik, hogy ki hol lakik, kinek mennyi szabadideje lesz. Ha mondjuk 20km-re vagytok egymástól, vagy egy városban laktok nem baj a külön suli. Ha messzebb vagytok egymástól, az már szabadidőt is kér - olyan 1-2 órát biztosan az utazás miatt. Ha úgy érzed, nem ez lenne a probléma, hajrá.
2017. jan. 24. 19:49
 2/3 anonim válasza:
100%
Mond el neki. Ha elmegy egy másik iskolába akkor maximum összejöttök valahol (játszótér, iskola előtt). A távolság nem állít meg egy igaz szerelmet, ha szereted bármit meg csinálsz, hogy megkapd.
2017. jan. 24. 19:54
 3/3 Dórica :) ***** válasza:
Minden rajta és rajtad múlik. Nyilván az nem előny, ha 100km-re van, de el kell fogadni(ezt csak úgy kbra írtam).
2017. jan. 28. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!