Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak neki elmondani?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban.
Mind ketten szerelmesek vagyunk egymásba.
Azt mondta nem akar még megcsókolni, de én igen, nem ez a lényeg.
A lényeg az, hogy már nagyon unom, hogy mindig rá gondolok edzésen, meg a suliban is.
Még csak 11 évesek vagyunk, tudom még fiatalak vagyunk a szerelemhez!
Nem tudom, mit csináljak, hogy ne legyek belé szerelmes(nincs más szép lány az osztályban, csak ő).
És azt se, hogy hogyan mondjam el neki, hogy nem akarok belé szerelmes lenni.
Lécci értelmes válaszok legyenek!
Köszönöm!!!!!!!!!!!
2017. jan. 18. 21:03
1/6 anonim válasza:
A szerelem nem döntés kérdése,tehát nem fogod nem szeretni,csak azért,mert nem akarod.
2/6 anonim válasza:
Korodhoz képest viszonylag értelmesen keretbe foglaltad a problémádat, már ehhez is gratulálok ! Korosztályod 90%-ánál kompetensebb vagy. Azt hiába mondod el neki, hogy nem akarsz belé szerelmes lenni, mert az érzelmein általában nem tud uralkodni az ember. Igazából fiatal vagy még, hogy megfogadj itt bármilyen szerelmi tanácsot is, ha a lány iránti érzelmet valóban szerelemnek lehet e hívni. Idővel majd alakul a dolog, de ezt, hogy nem akarsz belé szerelmes lenni mellőzd :D
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi kedves 2. válszoló!
De akkor mit csináljak?
Nagyon szar érzés!
2017. jan. 18. 21:43
4/6 anonim válasza:
Nem. Az a szar érzés, amikor még csak nem is egy suliba jártok. Az én barátom másik iskolába jár. Minden egyes nap, szinte végig rajta kattog az agyam, és üresebb vagyok, mint bármikor mielőtt megismertem. Na az már fájdalmas. 11 évesen meg ha meg is csókolod, AZ NE AZ ISKOLÁBAN LEGYEN Egyszer 2-ban két osztálytársam csókolóztak. Mindenesetre ne legyen belőle pletyka.
5/6 A kérdező kommentje:
Jó, de eddig semmi ilyet nem mondtatok, hogy hogyan ne gondoljak rá pl vagy pl.:hogyan mondjam el neki
2017. jan. 19. 06:58
6/6 anonim válasza:
Hiába mondanád el neki, az érzés nem múlna el. Attól ugyanolyan rossz lenne neked, sőt lehet, hogy őt megbàntanád ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!