Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szeretnék fogszabályzót de...

Szeretnék fogszabályzót de nem merem elmondani a szüleimnek hogyan álljak nekik elő evvel? 14f

Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 18:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Anyu, apu, szeretnék fogszabályzót felrakatni, hogy szépek legyenek a fogaim, felnőtt koromra.
2013. dec. 5. 18:50
 2/17 gömbicica ***** válasza:

szerintem jártok iskolafogászatra.

kérj az orvostól papirt, amin az ajánlása szerepel.

vagy ha nincs ilyen, akkor menj el fogászati szakrendelésre, és beszéld meg ott a dokival, hgoy mit gondol a fogszabályzóról. esetleg kérdezd meg rögtön, hogy mibe kerülne.........

persze itt is szóba jöhet egy ajánlás a szülők felé.

gondolom beleirná, hogy ha valóban szüskéges az indokait is a dolognak.

2013. dec. 5. 18:55
 3/17 automatakoktel ***** válasza:

Anyu, apu, szeretnék fogszabályzót.

Csak nyugodtan. :)

2013. dec. 5. 19:33
 4/17 A kérdező kommentje:
Kösszi megpróbálom csak nagyon félek olyan kínosan érzem majd magam amikor ezt kimondom de már jó lenne túl lenni rajta vmelyik nap amikor itthon leszünk oda megyek és megkérdezem :) huh
2013. dec. 6. 18:17
 5/17 anonim válasza:

szerintem biztosan megértik majd hisz ez sokat segít nem csak a fogakon hanem az önbecsüléseden is. jó ötlet egy suli fogásztól beutalót kérni (én is így csináltam ) írd meg, hogy mit mondtak majd

16/L

2013. dec. 7. 17:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá az anyagi helyzetetekre, és kérdezd meg,hogy van-e pénzetek a fogszabályozóra, mert Te szeretnéd. Érvelj azzal, hogy nem kérsz semmi ajándékot karácsonyra,ha ezt megkapod.Esetleg ajánld fel a zsebpénzed. Úgysem fogják elfogadni, de látni fogják, mennyire fontos ez számodra.
2013. dec. 9. 18:12
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen elkezdtem gyújteni rá már szinte most én egyedül az egészet kitudnám fizetni szval már csak egy jókor kell jó helyen jól időziteni és kész :D
2013. dec. 10. 20:47
 8/17 gömbicica ***** válasza:

akkor Tuttttttti vagy!!!!

nem kell akkor szülői engedély. nem?

ha anyagilag összeraktad a rá valót, akkor menj el egy jó fogdokihoz, aztán rajta!!! :-)

gratula. üdv. Edit. :-)

2013. dec. 10. 20:49
 9/17 anonim ***** válasza:
És nem ronda. Fogják biztos mondani, hogy jajj de rondán néz ki, meg te is miatta, de szard majd le őket. ;)
2013. dec. 11. 07:25
 10/17 ZoltánII válasza:
Szerintem Te egy nagyon bátor és tudatos gyermek vagy! Jó döntést hoztál,és kitartást kívánok.De a nagy probléma nem Veled, hanem a szüleiddel van, ha egy ilyen viszonylag egyszerű és egy másik normális családban problémaként fel sem merülő témát nem lehet nyíltan megbeszélni velük.Ha ilyen nagy probléma ennek a felvetése, vegyél igénybe külső segítséget:fogorvos, osztályfőnök,testvér, rokon, szüleid baráti köréből értelmesebb embert. Nem akarok vészmadár lenni, de úgy látom, lesz még egy jó pár csatád a szüleiddel!Kitartást!
2013. dec. 11. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!