Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba. De nem biztos hogy bejövök neki. Nemrég jött az osztályba. Néha mondja a nevem aztán hogy szia. Egyszer meg megkérdezte hogy ülök e mellé dolgozatnál. Egyszer meg tesin olyan fogó volt hogy az a ház ha ráugrunk a másik hátàra és rá akart ugrani a hátamra.Meg egyszer mondta a nevem és cukin mosolygott meg integetett. Meg egyszer amikor előttem ment folyton hátranézett. De folyton kint lóg és a nyolcadikos lányokkal beszél mert menő. Meg idősebbnek látszik és nagyon jól néz ki. De van egy másik osztálytársam akinek valószínűleg én tetszem. Ő mindig megvéd mások előtt, amikor tesin másztunk kötelet biztatott hogy menni fog meg tök kedves. Meg egyszer elhivod fagyizni. Egész jól néz ki és jókedvem van ha vele vagyok. És ha rá gondolok hogy hamarosan ballagok szomorú leszek ha rá gondolok hogyha többet nem látom. Meg amikor együtt vagyunk hitanon akkor nem tudok értelmesen beszélni néha.Persze ha a másik hozzámszól alig tudok kinyögni valamit. Mit tegyek? Mindhárman hetedikesek vagyunk. A válaszokat előre is köszi.

2017. jan. 24. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Drága gyermekem. Hívd el moziba és kiderül, hogy szerelmes-e beléd...

És legközelebb egy kicsit érthetőbben is megfogalmazható ár gondolataidat.

2017. jan. 24. 20:28
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem merem és az tiszta ciki lenne ha nemet mond. :(
2017. jan. 24. 20:33
 3/4 Stark2000 ***** válasza:
Hidd el, nem ciki. Életem során nem 1x utasították vissza a találkozást. És? Kit érdekel. Megyek a következő kijelöltre és nézelődök tovább a lányok között, ismerkedek. Ha egyből nemet mondott csak nekem spórolt időt.
2017. jan. 24. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó azt hiszem megpróbálom. Köszi a válaszokat.
2017. jan. 25. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!