Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelenthet? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet? (többi lent)

Figyelt kérdés

Beleszerettem a tanáromba és el is mondtam neki.Egyértelműen plátói és jó hogy tudja kezelni a helyzetet és nem használja ki azt hogy én szeretem.Neki nincs felesége, se gyereke.Ő maga mondta hogy ez szerelem amit én iránta érzek.Viszont téli szünetben is csak rá tudtam gondolni hiába csináltam magamnak programot de akkor is csak rá tudtam gondolni.

Év eleje óta nem nagyon érzem magam boldognak mert nagyon hiányzik nekem, egy héten csak 2x látom a suliban és még csak ez az első évem a középsuliban.

A lábával van valami gebasz és műteni kellett neki és most 2 hétig nem láthatom mert otthon pihennie kell.Írtam neki hogy nagyon hiányzik és megpróbáltam keresni a korosztályomból egy fiút de nem ment... Aztán elfelejteni nem is tudnám és nem is szeretném.Tudom hogy nem lehet köztünk semmi de nem csillapodnak az érzéseim, inkább erősödnek pedig az elmúlt 2 hétben csak egyszer láttam a suliban.Mondta is hogy nincs gond hogy megkerestem ezzel és azt mondta hogy kifogunk találni rá valamit és majd később írni fog.

Különben eltudunk beszélgetni dolgokról.

Suliban is ha meglát akkor köszön, de én nem merek előbb köszönni neki.(gondolom hogy mindenkinek köszön nem csak nekem) egyáltalán nem kezel másképp mint a többi diákot.Viszont mindent amit eddig mondtam neki mindent megjegyzet és arról nem is beszéltünk hogy hol lakok mégis tudja és egyszer fel is hozta hogy én hol lakok.Ez lehet szimpátia? Esetleg érdekelhetem? Jól érezheti magát velem? (nem gondolok rosszra a kérdéseknél, nem gondolom félre) viszont érdekel hogy mit gondolhat rólam.Megszokott érteni.Esetleg barátom lehet a tanárom?

2017. jan. 25. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Etikailag nem. Illetve a tanár-diák alárendeltség miatt bűntetőjogilag se teljesen tiszta.

Ha középsulis vagy már, akkor elmúltál 14, ilyen szempontból nincs baj. Ha valamiért egyikőtök "kikerül a suliból, akkor már semmi akadálya (pl. te másik suliba mész, tanárod vált munkahelyet, stb) mert akkor már nem lesztek ebben a tanár-diák alárendeltségi viszonyban. Addig viszont a törvények szerint ez nem elfogadott, már csak a te érdekedben sem. Példa: titokban összejöttök, aztán te szakítasz vele, gondolom nem kell részleteznem, hogy egy ilyen után esélyes, hogy nem fog tudni elfogulatlanul dönteni veled kapcsolatban (illetve ha új párod lesz, vele kapcsolatban sem)

Legvégső esetben várd meg, amíg végzel a sulival (elballagsz), utána már tényleg nincs akadálya a dolognak, de addig ne éld bele magad, mert semmiképpen sem ajánlott belemászni.

2017. jan. 25. 11:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Neki nem jövök be.

Nyílván nem kezdek vele ki és ő sem velem.

Nem a szerelemről van most szó hanem arra vagyok kíváncsi hogy mit gondolhat rólam és esetleg tekinthetem barátomnak.

2017. jan. 25. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Milyen szimpátia lehetne az, hogy tudja, hogy hol laksz? A tanárok tudjak a diákok lakcímét, mert benne vagy a rendszerbe vagy mi a rákba.
2017. jan. 25. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!