Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem múlik el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem múlik el?

Figyelt kérdés

Már lassan fél éve, hogy egy sráccal 'alakulgattunk' vagy fél évig, de nem voltunk együtt, néha veszekedtünk is. Bizonytalan voltam magamban, és ő sem volt valami biztos magában. Mikor már úgy volt, hogy minden jó lesz, megijedtem és mondtam neki, hogy ne.

De az iső alatt nagyon elkezdtem hozzá kötődni, utána nagyon hiányzott, majd ez elmúlt lassacskán.

Neki barátnője van kb.2 hónapja és újratalálkoztunk, egész éjjel kerülgettük egymást, de sokszor egymásra néztünk, de valamelyikünk mindig elkapta a tekintetét.

Ez elindított bennem valamit, nem bírok másra gondolni csak arra, hogy baromi nagyot hibáztam. Nem akarok neki írni a barátnője miatt és azért se, mert tudom, hogy nagyon haragszik. Fogalmam sincs arról, hogy ez elfog valaha múlni? Mit csináljak? Egyszerűen nem bírok újra túllenni rajta.

2017. jan. 24. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:

A félelmed legyőzött téged.

Szerintem még neki is tetszel mert akkor nem kerülgetne téged, meg néznétek egymást.Mivel barátnője van azért inkább nem mondanám el neki csak jeleket adnék neki hogy mégis bejön neked.Kérj tőle bocsánatot és adj neki kis jeleket, ha fogja és jól regál rá utána elbeszélgethettek erről.

2017. jan. 24. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!