Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért múlik el a varázs és miért nem tudom visszahozni? (többi lent)
Szerintem az a baj hogy nagyon paranojás vagy biz a párodba egy kicsit jobban. Anak hogy sikerült kimásznod a depiből annak örülj nekem sose fog menni :/
Na a lényeg hogy biz egy picit jobban benne mert ha nagyon azt mondogatod hogy megcsal, megcsal, megcsal akkor a végén el is hiszed és ezért múlhat a "szerelem" érzése remélem érted
Rendben megpróbálok nem rá parázni, mert ez igaz hogy mindent el ront. Köszönöm.
Második válaszolónak pedig annyit üzenek, hogy minden magadban dől el, gondolkodj el rajta hogy megéri e magadat pusztítani belülről mikor építheted is? A rosszból nehéz kimászni eleinte erőltetni kell de a végén jó lesz. Nem a rosszat csak a jót kell nézni, és el sem fogod hinni de minél jobban figyeled a jót annál több jó lesz és minél kevésbé a rosszat annál kevesebb rossz lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!